Kdy přijde příspěvek 5000 Kč pro žadatele?
Ode dnešní půlnoci by měly být postupně vypláceny příspěvky pro ty 👉 kdo museli žádat 👈
Napadlo mě založit diskuzi a čekat společně 😁 my jsme žádali hned v to pondělí v 8:00 tak jsem zvědavá 🤪 a žádal někdo aniž by si byl jistý příjmy?
A pár vtípků na čtvrtek 😁

Tak i mě dnes ve 3 ráno SMS že schváleno .
Holky já sem fakt asi blba zkoušela sem to prez toho jendu ale absolutně nevím kde mám zadost vyplnit nebo tak
Dneska přišly peníze spolu s rodičákem,jak jsem si myslela 😁
Holky to se máte, já začínám být trochu nervózní. Je tu někdo, kdo poradaval taky 14.8.i s ověřením příjmu a pořád se žádost zpracovává?
@byra já 16.8 a zpracovává se
Holky? Vy co už vám přišla sms, že příspěvek byl schválen, za jak dlouho vám přišly peníze?
@byra zadala jsem 14.8 a dneska ve 3 rano mi přišlo že to mám schválený tak uz čekám jenom na peníze. A mela jsem to i s ověřením🙂
@kubesovaadelka já tiez to iste
V neděli mi přišlo, že je žádost zpracována a dodneška nic...
Tak mě dnes ve 3 v noci přišel e-mail , ze přiznáno a připraveno k vyplacení, tak jsem zvědavá kdy dojdou peníze 😀 bylo by fajn kdyby ještě zítra 😂
V úterý mail, že bylo přiznáno a je připraveno k vyplacení a před hodinou připsáno na účet 😉 a žádala jsem 14. večer přes jendu.
@beruska1989 rychlovka 🙂
Holky, mě přišla SMS, že je to schváleno, žádné, že bude vyplaceno nebo tak, jak to máte vy některé. To je asi víceméně jedno ne? Nebo ještě přijde zpráva, že bude vyplaceno?
@ferda90 mě přišel email stim že schváleno a je připraveno k výplatě. To je zvláštní že ti to přišlo takhle.
@lucka241995 Vase zadost c. 100690755 je schvalena. Detaily viz dokument v aplikaci https://jenda.mpsv.cz Klientsky portal MPSV.
@lucka241995 ale žádné viz detaily tam nejsou. Jelikož jsem zadala přes Czech point, tak na jednovi není vůbec nic, žádná žádost 🤷♀️
@ferda90 aha tak to nevím, já zadala přes jendu. Ale pochopila bych to i tak že je to připraveno k vyplacení jako chodí všem.
@lucka241995 asi jo, no uvidíme. Možná to přijde v pondělí s rodicakem
@ferda90 uvidíš no. Ale asi bych to tak taky viděla.

@ferda90 tak včera došel mail, že peníze jsou připravené k vyplacení. Nevím kdy dorazí, to mi je už jedno, ale už se to hnulo někam. Držím palce, ony ty peníze přijdou, neboj se.