Lze kombinovat rodičovský příspěvek a podporu v nezaměstnanosti?
Ahoj, potřebovala bych poradit. Máte prosím někdo zkušenost s tím, že jste pobírali rodičovský příspěvek a zároveň podporu v nezaměstnanosti? Od 1.1.2023 mi začíná rodičovská dovolená a zároveň k 31.12.2022 jsem zaměstnána na dobu určitou. Potom mi úvazek končí. Mohu tedy do tří dnů jít na úřad práce a požádat si o podporu v nezaměstnanosti? Lze pobírat rodičovský příspěvek a podporu v nezaměstnanosti současně?
@leniczka23 a ten dovětek tam byl přesně pro tebe, věděla jsem kdo zakejha 😁
@mia255 pro mě, protože ty mě znáš viď. 🤣 Děkuju velice, za psychologický rozbor, ale opět si totálně mimo. Ne, fakt nejsi lepší, protože nepobíráš dávky. Ale víš jak to je s tou srážkou s blbcem. Tak se jdi ještě před zrcadlo poplacat po ramenou, jak si skvělá a užij si fajn den. A já taky děkuji, protože jsem se po ránu docela pobavila.😁😁

@j.a.n.i
@leniczka23 ani od jedné z vás mě tohle opravdu neurazí 💐 já na dávky v sobě pobírání rodičáku taky nárok měla ( a dívám se že i na nějaký "nadstandard") ale nebrala jsem, takže závist v tom opravdu není 😉 jen údiv co vše je možné. Vy dvě nedokážete vzít jiný názor a jen kolem sebe kopete, hlupak v tomto případě nejsem já.