Nástup na mateřskou. Jak získat kód?
Holky neřešila jste některá? Minulý týden mi doktor ukončil neschopenku abych mohla nastoupit na mateřskou, s tím, že mi přijde kód a já ho jen zavolám do práce a nahlásim. Jenže nikoho nenapadlo, že mi tam nežádal telefonní číslo a mail a ten kód mi tím pádem neměl kam přijít. Doktor má tenhle týden dovolenou a na sociálce mi pomoct prý nemůžou, že to musí vyřešit doktor. Nestalo se to taky některý? Jak jste to nakonec vyřešily?
@linducha90 to může být celkem problém, protože to podle me nejde nějak zpětne. Kdo je za doktora zastup? Asi bych hned zavolala na zástup
Normálně si tam příští týden zavolej, ať ti ten kód dá zpětně. Samozřejmě že to jde, řeším to se zaměstnanci pořád. Kdyby to nešlo, tak ti může dát i ten papírový formulář.
@jeyre fakt to jde? Takže stačí když si příští týden zavolám k doktorovi a domluvím se s ním...
@squezy a s čím ní zástup pomůže, když mám neschopenku ukončenou?myslím, že doktor který mě nikdy neviděl se mnou fakt nebude řešit mateřskou
@linducha90 Určitě. Ono stačí, když ti řekne ten kód. Teoreticky kdyby tam byla aspoň sestra, tak by ti to třeba mohla poslat ona.
@jeyre chápu, no on má nakonec dovolenou ještě celý příští týden, tak jsem mu zkusila aspoň napsat mail, jestli je možnost mi ten kód poslat. Každopádně děkuju

Šla jsem, ale s kódem bohužel neporadím. Já jsem akorát nesla papír do práce a tam vše vyřídili. Doktor mi ukončil neschopenku den před nástupem na mateřskou, to bylo vše. 🤔