icon

Nástup na mateřskou z nemocenské, prac. poměr byl ukončen

nevesta2708
12. bře 2017

Zdravím, prosím o radu..
od listopadu 2014 do listopadu 2016 jsem byla normálně zaměstnaná na dobu neurčitou. Pak jsem dala výpověď protože jsem si našla novou práci a v listopadu 2016 jsem nastoupila do nového zaměstnání. Po pár dnech jsem zjistila, že jsem těhotná a ze zdrav. důvodů jsem šla na nemocenskou, ale pracovní poměr mi byl ukončen den před nástupem na nem. To znamená, že jsem v novém zaměstnání byla asi tři dny.. Stále jsem na nemocenské, ale zajímalo by mě co teď. Porod mám v červnu, ale vůbec nevím co kde vyřídit a zda mám na něco nárok..
Moc děkuji za odpovědi 🙂

Strana
z2
xpila
14. bře 2017

@pozi A ty jsi tu změnu podepsala???

pozi
14. bře 2017

@xpila No prave ze chtela po dobu me neschopnosti vzit nekoho aspon na polovicni uvazek,protoze pry nemuze nikoho vzit,kdyz ma u pojistovny nasmlouvany urcity pocet uvazku,nevim,ja to nechapu-delam jako zdravotni sestra u Domácí pece

xpila
14. bře 2017

@pozi A to snížení úvazku máš jen na dobu určitou? Pak by se ti totiž mohlo stát, že už ti ho nezvýší... Ale ano, nárok na mateřskou máš i tak.

pozi
14. bře 2017

@xpila az se vratim do prace,tak mi ho zas vrati,ale ja stejne nevim,jestli se chci vratit

xpila
14. bře 2017

@pozi A to ti jen řekla? Nebo to máš přímo v tom dodatku?

pozi
14. bře 2017

To mi rekla,ale vi,ze jinyho blbce nesezene a Ja bych ji na polovicni nedelala

caseopea
11. črc 2017

@j.a.n.i No já přiznávám, že nevím všechno, ale nemusíme na sebe hned útočit ne?

caseopea
11. črc 2017

@blahova_andrea Jj tak jsem to myslela, jj jak jsem psala nevím všechno, jen jsem chtěla říct, že je možnost a vy ostatní už víte co a jak.

caseopea
11. črc 2017

@absintka19 ok, tak mi to bylo řečeno na úřadě, tak předávám dál, paní řekla, že se to převede, ale asi to myslela obrazně. Nehádám se, já jsem šla na mateřskou ze zaměstnání, tak jsem toho osobně nikdy neřešila.

Strana
z2