Vyšší rodičovský příspěvek. Jak vyčerpat co nejvíc?
9. pro 2019
Ahoj maminky🙂 narazila jsem na tento příspěvek jak vyčerpat co nejvíc z rodičovského příspěvku, koho se to týká, jak a kdy může čerpat a jestli vůbec dosáhne na zvýšení. Možná se ve všech těch informacích taky občas ztrácíte🙂 Tady je to hezky přehledně, třeba se bude hodit.

Předchozí
Strana
z2
@veronikav31 retroaktivita prava az na velmi male vyjimky je v ceskem pravu nepripustna. takze pokud se to nestihne vydat do 1.1.2020 tak zakon zacne platit nejdrive v den vydani.
@veronikav31 to je jasné.... Já říkala, že jsem ráda za každou kacku, když kvůli národní je výplata katastrofa... Nic víc. A když nic nebude, že se nic neděje.... Přece jen jsem nechtěla dítko kvůli penězům.... Jen by se mi hodilo cokoli navíc jako každé jiné.... 😏
Předchozí
Strana
z2

@tulikiss takže by to stejně vyšlo v platnost koncem ledna 2020 a má to mít i zpětný účinnek,takže od 1.1.2020.takže o nic nejde
@pizule pokud by prošla ta rozšířená verze,že se to bude týkat i matek co mají děti do 4 let, tak byste stejně dostala jen poměrnou část dle denního vyměřovacího základu,nikoliv celých 80.000Kč