Kdy se vrátit do práce po skončení rodičovské dovolené?
Holky, teď jsem zažila šok. Žiju s tím, že se vracím do práce koncem dubna, kdy dcerka oslaví tři roky. Dala jsem si RD na tři roky. V práci jsem to takto řekla. Ale rodičák, co mi chodil, už mám vyčerpaný někdy v září. Dala jsem si posílat tu (pro mě )nejvyšší možnou částku. Znamená to, že už mi status matky na RD skončil v tom září a MĚLA jsem se vrátit do práce? Děkuji za odpověď
@rosalindamelinda Nikdo ti nadává, konstatování, ze pises bludy a nema te zakladatelka brát vážně fakt neni nadávka, ale dost důležitá informace pro zakladatelku. Jo a uz ti tu nekolik lidi napsalo, jaky je rozdil mezi názorem a faktem. Takže speciálně jeste jednou pro tebe, nazor muzeme mít každá jiný, ale fakta jsou prostě fakta a ta ma clovek uvádět správně a pravdivě.
Mně se fakt líbí, jak tu má každá máňa, co má "zkušenosti", tendence radit, i když o tom ví vlastně kulové a když ji někdo (více uživatelek) na to upozorní, že píše vlastně nesmysly, tak místo pokory a přijmutí faktu, že udělala chybu, se rozčiluje, že si někdo dovolil opravit její NÁZOR. Ale jak píše Jani, je názor a jsou fakta. Naprosto souhlasím. Pokud někdo žádá o konkrétní rady právního charakteru, což odpověď na otázku zdravotního pojištění na RD de facto je, je očekávaná fundovaná a obecně platná odpověď. Na to nelze mít NÁZOR. Buď to nějak je anebo to tak není. Tečka 🙂 A slovy klasika: "Když se zmýlím, tak to přiznám" (Dr. Housemann Hříšný tanec) a nekopu kolem sebe jak sražená srna🙂

@rosalindamelinda to je ale kravina, co píšeš 🤦