2denní nárůst teploty 37.8. Co mám dělat?
Včera ráno jsem se probudil se zvýšením teploty o 37,8. Třásla jsem se zimou, pálila mě tvář, třásla jsem se. Včera jsem si vzal 3 panadol. Včera večer a dnes večer jsem se potýkal s nárůstem teploty o 37,8. Včera večer jsem to nebrala, v noci to panadol, odešlo to samo. Dnes je to 37,3, celý den 37,5 a teď zase 37,8. Ale už jsem bral panadol. Včera jsem byla u lékaře a dostal jsem antibiotikum azitrox 500 mg na 3 dny. Včera jsem začala vykašlávat rýmu, dnes už je to lepší, není mi rýma a nekašlu tak často jako včera. Dnes mi začalo téct z nosu, ale jen trochu. Co mě nejvíc trápí a bojím se horečky. Velmi se bojím horečky. Kdy by mělo antibiotikum zabrat? Proč mám stále horečku 37,8? A nejdelší ze všeho je, že stoupá odpoledne a večer. co mám dělat? Velmi se bojím, bojím se. Prosím, pomozte mi
Já bych doporučila návštěvu psychiatra. Protože aby dospělý člověk takhle vyšiloval kvůli tomu, že má dva dny zvýšenou teplotu (37,8 není horečka), není normální.
Horečka je při teplotě nad 38, takže to na Paralen nebylo, bylo zbytečné jej brát. Také doporučuji návštěvu psychiatra, tam je ještě šance, že ti pomůže. Pokud ne, tak ti nepomůže nikdo a nic. Vůbec nechápu, proč to sem píšeš, asi z nudy.
@marge_s jenže vy vychazíte z premisy, že původní teplotu ono mělo 37°. Co když byla původní teplota jiná? A co když mluvíme o jiné stupnici, než je Celsia?? Moc otázek, moc
@bousovka007 😱
teplota nepřesáhla 38, tak smrtelné to nebude.
@martina8084 chlap umírá už při 37,tak těžko říct jaké je to u ono pohlaví 😉

Ja myslim, že vaše problémy s teplotou budou pramenit z nerozhodnosti, jaké vlastníte pohlaví...