icon

4 měsíce bez čichu. Kdo prošel něčím podobným?

mamater
11. led 2021

Ahoj chci se obrátit na vás zda nemáte někoho blízkého v okolí se stejným problémem. Řeším vše s doktorky ale nikdo nic neví.V řínu jsem prodělala covid a přišla o čich a od té doby nic vůbec nic necítím už jsem z toho zoufalá.Je to dlouho už.Na ORL mi našli zánět v dutinách i když jsem rýmu neměla a oteklé dutiny předepsal mi léky (spray kortikoidy) oteklé dutiny i před 2a půl měsíce stále nesplaskly nic se nezměnilo jediné co že už necítÍm cigaretový kouř který jsem cítila nonstop asi měsíc v kuse.Nyní mi napsali pregnisol 20 a spray do nosu s kortikoidy.Chci se zeptat zda jste si někdo neprošel něčím podobným a co to mohlo být?

Strana
z3
matyase
7. dub 2021

@lenulka1301 Ahoj. Tohle jsem už četla u více lidí. Nikdo neví, čím je to způsobeno a jestli to přejde, jak se to vyvine, protože nemoc je nová. Ale máš šanci a předpoklad, že to natrvalo nezůstane. Zatímco já, když 4 měsíce necítím nic, nemůžu vařit, jídlo mi nechutná (přestalo chutnat cca před 2 měsícema), jím jen z povinnosti a je to hrozné. Ztrácím naději na zlepšení a hubnu.

mamater
autor
7. dub 2021

@lenulka1301 ahoj je to tak jak píšes sice me z toho nebolí hlava a pach nebím čemu připsat ale jinak stejné 😣 nyní cca po 7 měsících občas zacítím jemnou vůni té danel věci ale spíš si myslilm že si to jen namlouvám protože v momentě to zmizí 🤷🏼‍♀️ Snad se to vrátí jednou úplně 😳

Strana
z3