icon

Bezdůvodný stres, úzkost. Co Vám pomáhá?

tereza2099
1. led 2020

Dobrý den, trápí mě delší dobou bezdůvodný stres. Předem říkám, že takove stavy mam již odmala, ale vždycky to bylo jenom přechodné. Vubec nevím, co s tím dělat. Nemam absolutně žádný duvod se stresovat nebo trpět uzkostmi či panickými záchvaty. V létě jsem takove obdobi mela, ale odeznělo to. Teď tak týden mi to opět začalo, ale docela v horsi podobě. Denně se budím s pocitem nervozity, stresem a špatně se mi dýchá. Přes den mívám stavy, kdy se bojím, svírá se mi žaludek apod. Nejhorsi na tom je, že už prave odmala se to odrazi na jídle. Mam nechutenstvi (dokazala bych klidne cely den nejist), po obědě většinou zvrácím a samozřejme ubývám na váze. Vím že to zase tak za měsíc odezní, ale nikdy nevím jak se bránit. Všechno se mi tenhle rok daří, našla jsem si skvělého přítele s úžasnou rodinou, uspesne jsem odmaturovala a dostala se i na vysokou a opravdu vubec nevím, co by mě mělo tak strasne stresovat. Nechci vyhledavat odbornou pomoc. V létě jsem zkoušela doplněk stravy Modin a musim rict, ze to docela pomohlo a nebo jsem si vsugerovala, ze mi to pomaha. Nevite o necem takovem? Nebo co vam pomaha na stres?

Strana
z2
novamamina
Autor odpověď smazal
Strana
z2