Bílé zuby: Jaké produkty pro bělení doporučujete?
Ahoj chtela bych se Vás zeptat přemýšlím o nějaké pastě ci pásky abych měla bělejší zuby,co myslíte funguje něco z toho?Zuby mám docela hezké ale ne zářivé bílé nekouřím nepiju a moc sladkého také nejim, zuby čistím ráno a někdy večer.je mi 34 co pomáhá Vám?
Když jsem si chtěla vybělit zuby víc, tak jsem měla crest pásky a k tomu pastu. Pasta na udržení bílých zubů fajn. Ale pozor, mohou být po tom citlivé zuby. Ale ano, skvěle to fungovalo 🙂
No já bych šla spíš do bělení u dentální hygienistky... pásky ani takové ty světýlka do pusy nefungují.. zkus pohledat na instagramu zubaře a dentální hygienistky, který to vysvětlují..
Ahoj, kromě pravidlenýho čištění samozřejmě mi pomohlo i toto: https://www.notino.cz/toothy/pro-care-sada-pro-...
Stojí to stejně jako jedno bělení u dentální hygienistky a za mě to teda funguje a můžeš si to nanést sama doma a hlavně víckrát.

Nekdy vecer? Tak snad vzdycky i vecer, ne? Cunatko 😁 my mame nejakou cernou pastu za 2 stovky, ted nevim nazev...myslim, ze ale stejne nefunguje. Mozna nechat udelat u zubare