icon

Bílé zuby: Jaké produkty pro bělení doporučujete?

27. led 2025

Ahoj chtela bych se Vás zeptat přemýšlím o nějaké pastě ci pásky abych měla bělejší zuby,co myslíte funguje něco z toho?Zuby mám docela hezké ale ne zářivé bílé nekouřím nepiju a moc sladkého také nejim, zuby čistím ráno a někdy večer.je mi 34 co pomáhá Vám?

misha31
27. led 2025

Nekdy vecer? Tak snad vzdycky i vecer, ne? Cunatko 😁 my mame nejakou cernou pastu za 2 stovky, ted nevim nazev...myslim, ze ale stejne nefunguje. Mozna nechat udelat u zubare

danca9257
27. led 2025

Používám tuhle a za mě je super.👌🏼 A i se mne každej ptá jakou pastu používám.
A to kouřim i piju kávu.

simkrk
27. led 2025

@danca9257 přidávám se, taky po téhle paste vidim rozdíl.. 😊 Ze ty zuby jsou belejsi😊

martulka88
27. led 2025

Když jsem si chtěla vybělit zuby víc, tak jsem měla crest pásky a k tomu pastu. Pasta na udržení bílých zubů fajn. Ale pozor, mohou být po tom citlivé zuby. Ale ano, skvěle to fungovalo 🙂

pe_tu_ss_ka
27. led 2025

No já bych šla spíš do bělení u dentální hygienistky... pásky ani takové ty světýlka do pusy nefungují.. zkus pohledat na instagramu zubaře a dentální hygienistky, který to vysvětlují..

viktorie586
5. únor 2025

Ahoj, kromě pravidlenýho čištění samozřejmě mi pomohlo i toto: https://www.notino.cz/toothy/pro-care-sada-pro-...

Stojí to stejně jako jedno bělení u dentální hygienistky a za mě to teda funguje a můžeš si to nanést sama doma a hlavně víckrát.