Bolest hrdla při vykašlávání hlenů. Jaká je příčina?
Před týdnem jsem byl nemocný. Neska ráno jsem se vzbudil a jak to mám vysvětlit. Cítím hlen v hrdle stále od té doby, a když dráždím hlasivky aby vyšly mi nahoru hleny tak mě pobolívá hrdle. Je to normální? Bez toho mě nebyly jen když dělám to s hrdlem neumím to vysvětlit. Dávám si strepfen, kalciový sirup. Co to může být? Může mě z toho bolet nebo si dražím hrdlo?
@eliss232 může mě skrábat jako hrdlo při dráždění? neboť sam si to dělám sam si ubližuji hlasivky neboť mi dělají nepříjemnosti hlen v krku. může to bolest proto být neboť pořád si to dráždím?
před týdnem jsem byl na odběr krve a na výtěr z krku a z nosu a vše v pořádku
A už je tu zase, náš starý známý. Každý týden na sobě hledáš nějaké nemoci, odhaduji, že máš hypochondrickou neurózu. Jdi trollit někam jinam, MK je pro maminky s dětmi. Občas si to po sobě přečti nebo používej kvalitní překladač: ,,Bez toho mě nebyly jen když dělám to s hrdlem neumím to vysvětlit." Já ti to vysvětlím, i věta žáka 2. třídy dává smysl.Tohle je ptákovina. 😂
Může strup bolet, když do něj opakovaně rejpu a strhávám ho? Jasně, že může! Nech své hlasivky, krk, hlen a co všechno dalšího žít.
Nechat si napsat něco na hlavu? Nedělat "to" s hrdlem, ale dělat něco jinýho, užitečnějšího?

Je normální, že po infekci dýchacích cest zůstává v hrdle hlen, protože tělo se ještě zbavuje zbytků zánětu. Pokud by bolest sílila, objevila se horečka nebo se stav nelepšil ani za pár dní, bylo by dobré navštívit lékaře. Ale zatím to vypadá spíš na běžné podráždění po nemoci.