icon

Bolest kolene: Jaké masti a rady opravdu pomohou?

obloha78
25. čer 2022

Ahojky děvčata.
Asi před měsícem jsem byla s kolenem u doktora a řekl mi,že v něm nám jakýsi gel.Bolí mě,že hrůza.A že se ten gel vstřebá.A ono nic a pořád bolí.
Nevíte nějaké rady,mazáni atd?Děkuju

cilkat
26. čer 2022

A co jsi všechno zkoušela? Počítám že lokální anlagetiky typu Voltarenu určitě, že? (Každopádně ten voltaren v téhle situaci určitě neuškodí, pokud tě zmírnění bolesti nebude svádět k větší námaze).

obloha78
autor
26. čer 2022

@cilkat ten voltaren,ale nepomáhá.Když nohu pokrčím,tak hroznej tlak cítím v koleně a jako náplň,nebo jak bych to popsala.Doktor říkal,že v něm je gel a že se vstřebá,ale nic s tím nedělá

cilkat
26. čer 2022

Hele, kontaktovala bych znova toho doktora. Pokud před měsícem řekl, že se to vstřebá a ono se to takle nelepší, tak se to zjevně nevstřebává... Pokud nezabírá Voltaren, který mimo jiné mírní otok, tak můžeš zkusit opačnou strategii - něco, co naopak zvyšuje prokrvení v naději, že větší proudění krve, ten gel někam "odnese" ... Ale popravdě čekala bych u téhle možnosti spíš zhoršení bolesti...
Takže vlastně jako jedinou reálnou variantu vidím to odoperovat (prostě píchnout a nechat odtéct uměle).