Bolest zad před odjezdem na hory. Co dělat?
Holky, zítra jsem měla s dětmi odjet na týden na hory, ale začínají mě pobolívat záda. Je fakt, že v uplynulém týdnu bylo hodně stresu. Co teď? Nezažila to některá z vás? Vyčkat třeba den a pak se rozhodnout, jestli vyrazit nebo to posunout? Moc díky za rady!
@2veverka jestli normálně nemíváš potíže se zády a jen lehce pobolívají, neřeším a jedu. Pokud míváš problémy, jako třeba já, mě třeba na začátku lehce pobolívají záda, pak stačí udělat nějaký blbý pohyb, ani nevím jaký přesně, protože jsem si obouvala boty a v zádech ruplo a už jsem se nehnula, tak s tímhle bych na hory nemohla.
taky jsem odjela s pobolivanim zad na hory. Bezne to nemivam, ale jak jsem nandavala veci do auta a rakve tak mi nastydly. Kazdopadne na horach se to rozlezeli slusne, ze jsem mela potiz rano vstat z postele, natoz lyzovat. Koupila jsem takovy ty velky hot naplaste, dava se to asi 2 dny, pak mi to zere snad i kuzi a zlepsilo se to. 3 ti dwn jsem lyzovala, kdybych se mela nekde zvedat, tak to uplne nevim jak by dopadlo, ale hresim na to, ze lyzovat fakt umim a nepadam uz roky.. Jo, ale odtahnout kramy dvema malym detem, nandat atd.to byl slusny orisek.

@2veverka za ne byl "houser" vždy to, že se nemůžeš fakt hnout, ne to, že tě pobolívají záda. První varianta je blbá, tam bych to posunula, než to bude ok, když by to šlo, s druhou variantou bych jela, to je úplně v pohodě