icon

Bolest zubů po jídle - jak ji řešit?

zutinka
14. čer 2018

Zdravím,můžete mi někdo poradit.Dokud se nenajim tak zuby jsou v pohodě. Neboli nic.Jak mile se najím vim o zubech.Je to jen na jedné straně. Zubař mi na to nic neřekl.Kazy nemám.Vse ok.

priefi
14. čer 2018

@zutinka mas odhaleny krcek. Doporucuji pastu na citlive zuby, poridit sonicky kartacek a ustni sprchu. Mi to pomohlo. Kazde jidlo pro me byly muka a ted je vse v poradku

zutinka
autor
14. čer 2018

@priefi ústní sprcha?Copak to je?Můžeš mi nějakou pastu doporučit?

helca21
14. čer 2018

@zutinka Mohou to být odhalené krčky, někomu pomáhá zubní pasta na citlivé zuby např. zelený Elmex sensitive professional nebo sensodyne. Dělá ti zubař na prevenci rentgeny? Ústní sprcha je dle mého zbytečná.

calvac
14. čer 2018

@zutinka urcite odhalene krcky,trapi me to same.

zutinka
autor
14. čer 2018

@helca21 jj dělá mi rengen. Ne na každé prevenci

zutinka
autor
14. čer 2018

@calvac a co na to používáš?

calvac
14. čer 2018

@zutinka Neuzivam nic,vzdycky mam takove obdobi,pak zase nejakou dobu klid a pak znovu,nepouzivam nic,zatim to neresim.

zutinka
autor
15. čer 2018

@helca21 co by rengen zjistil?

priefi
15. čer 2018

@zutinka elmex, pripadne sensodine. Mrkni na lidl shop, tam maji i sonicke kartacky i ustni sprchu. Ustni sprcha to je silnejsi proud vody, ktery vyhodi zbytky jidel z mezizubnich prostor, ktere casto pusobi taky bolest. Obcas je nutne pouzit i dentalni nit, ale co mam ustni sprchu, jsou takove ty masove, pecivove bolestive zbytky hned pryc.