icon

Boule na noze pod kolenem, co by to mohlo být?

anickajirka
26. lis 2014

holky, asi rok zpátky se mi udělala docela velká boule na noze na lýtku ale zboku pd kolenem, vzaly mi krev a v pořádku taak jsem dostala jen maastičku.sem tam to blelo, ale ted poslední tři dny to začalo dost bolet hlaavně při namáhání a v noci to je uplný konec, bolest jde až dolů kotník až po prsty, chvíli mravenčení, necitlivost, studená noha...ale nemám to nějak napuchlé, červené...k doktorce se dostanu až zítra.Nemáte s tím některá zkušenost co by to mohlo být? ☹

Strana
z2
anickajirka
autor
10. pro 2014

@janinapd až 15 i máš zaavolat, tak snaad ti to rychle uteče, určitě t bude v pořádku.Jo na rezonanci jsem byla nakonec mi museli píchnout i kontrastní látku, by to bylo přesnější nebo co.Byla jsem tam skoro hoďku.Nic příjemného to teda není, ale dá e to.Tenď jenm musím čekat do pátku a modlit se.Ty se hlavně s dětičkamaa opatruj

verosek
1. led 2015

@anickajirka, @janinapd holky jak jste dopadly u doktorů?

janinapd
1. led 2015

@verosek já zatím na kontrole nebyla,jdu v pondělí,jen chodím na rehabilitaci a doma cvičím,asi to je spondyloza a vadné držení těla.Díky za optání 🙂 Taky by mě zajímalo jak dopadla anickajirka.

anickajirka
autor
9. led 2015

Tak se hlásím po delší době 🙂 Nic vážného to nebude zřejmě.Vypadá to na ganglion nebo antraamuskulární myxom nějaký.Ten myxom by musel souviset s nějakou nemcí kostí.No udělali mi punkci a dnes jsem byla na kontrole, bolí to pořád, tak jsem obědnaná na operaci začátkem března.Akorád teda nevím, jestli to budu psílat na nějaký ten rozbr či co @verosek @janinapd

Strana
z2