Boule v prsu...
Ahoj holky,už sem tady psala ohledně boule v prsu,na sono sem objednána na čtvrtek.tyden sem měla zvětšenou bolestivou uzlinu v podpaží,již po týdnu mazání přestala bolet,ale ještě trochu tam je.pak se mě udělala boule v prsu ze strany k druhému prsu a po pár dnech jakoby se to přesunulo pod pradavku a nad bradavku.kdyz přitlačim tak prso meke a hlouběji trochu tuhé,ale ne tvrdé.semtam tam píchne.uz sem stého opravdu na nervy a bojím se vyšetření.
@sebinka123 moc děkuju,bude to boj,ale zvládnu to,zvládlo to spoustu žen,dívek,je se nedostat do stresu a nepodlehnout tomu.kontroli jsou opravdu důležité,raději běžet 100x zbytečné k doktorovi než vůbec a pak zaděláno na pořádnej pruser
@martinaz83 moc držím pěsti a budu vyhlizet další pozitivní zprávy. Pozitivní psychika je polovina úspěchu, držte se 🍀🍀🍀🍀🍀🍀tfuj, tfuj ♥️♥️♥️
@martinaz83 Držím pěsti, jsem ráda, že konečně nějaká dobrá zpráva a není to agresivní, nemáš metastázy.
Nauč se relaxovat, dělat si malé radosti, ať to náročné období překonáš❤
@sebinka123 ano boleli mě prsa,říkali že to hormonama,asi se během těch dvou let nahromadili a vzniklo tohle
@levandule_k snažím se a myslim že mě to jde bezvadně 😊beru to sportovně a nákopu tě potvoře zadek!!!ukážu ji kdo je tady pánem 😊

@naja94 jojo naštěstí jo a hlavně podchyceno vcas