icon

Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?

pajda
26. kvě 2008

Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉

martuse01
26. bře 2017

@itworks ještě lékaři nic nenabízí, mne to řekli sestřičky v nemocnici při propouštění , že si mám o lázně říci. Jenže jsem byla ve stavu kdy jsem měla spíš chuť skočit pod vlak než jet do lázní. Chlap byl u toho a tak mi v únoru říkal zda jsem si o ně už řekla a vlastně mě donutil se na to zeptat. A když mi volali z VZP tak mi hned paní říkala, že jsem si měla zažádat dříve a měla bych to na 4 týdny , teď mohou už jen na 3 jelikož bych nestihla se ubytovat do 3 měsíců po porodu a následné operaci. A divila se , že jsem toho nevyužila,ale nikdo mi nic sám nenabídl. A to jsem ležela v umělém spánku s 20% šancí na život.

katkatomaskova
26. bře 2017

@martuse01 To je mi moc líto... 😔 Četla jsem u tebe na profilu, co se stalo... Bohužel je to tak nějak pravidlem, že lékaři nenabízí všechny možnosti, a člověk se o nich dozvídá až od jiných lidí, notabene třeba i z internetu.... Je dobře, že ses rozhodla jet 🙂

itworks
26. bře 2017

@martuse01 to muselo být hrozne. Díky za info.

martuse01
26. bře 2017

@katkatomaskova
@itworks
nejšílenější věc v životě a myslím si a doufám, že nic horšího už nezažiji.A ani největší svi..... to nepřeji. A lékařům nemohu přijít na jméno. V době mého spánku miminka hodila do zdravotnického odpadu a nemohla jsem je ani pohřbít. Nikoho z rodiny nenapadlo to řešit , jelikož se báli o mne.
Mimochodem při intubaci mi vyrazili zub a já si teď musím platit 7 tis za korunku. Takže , že mi nikdo neřekl o lázních se nedivím.

itworks
26. bře 2017

@martuse01 to je síla 😨 raději uz na to nevzpomínat a vytěsnit to ze života. Chování lékařů v takové situaci není etické, nevím jak to je uzákoněno, ale už asi byly považovány za plod. S tou intubaci to asi dr neovlivní, když ti šlo o život. Doufám, že se už teď máš lépe 🙂

katkatomaskova
27. bře 2017

@martuse01 Ono ani nemusí jít o tak dramatické události... Aby tě nikdo neinformoval... Nevím proč, ale tyhle informace chodí ze všech koutů naší země, že to lékaři tak nějak prostě neřeší, nenabízejí... Ono to pro ně není takový nárazový byznys bych asi řekla...

A s tou intubací je to bohužel tak, jak napsala itwokrs. Lékař to neovlivní. On tě potřebuje fofrem zaintubovat, to se prostě stane... Známé, která rodila před půl rokem, a synek se jí zasekl v por. cestách, taky museli dělat akutní sekci, a při intubaci jí vyrazili zub... Je to nepříjemné 😔 Člověk má prostě pocit, že se to na něj všechno sesypalo... Ale jen vydrž... Tohle se asi nikdy nezahojí, ale bolest, ta časem trochu otupí.. 🙂 Máš manžela, jednu holčičku, to je teď tvoje největší štěstí, však ti určitě pomáhají v překonávání toho, co se stalo.. 🙂

jennyy12
27. bře 2017

Devcata, nemate nekteta, prosim fotky jednoluzkoveho pokoje hotelu Adler - Toutist plus?? Dnes budu do FL lazni volat a zamlouvat ubytko a stale jsem ze nerozhodla. Vaham: hotel Goethe (libi se mi tam rautove stravovani) a pak hotel Adler (pokoj Tourist plus nebo Standart). Vzdy jednoluzkovy pokoj. Mam dylema, zda si priplatit za lepsi nebk staci ten Tourist. Dekuji moc

katkatomaskova
27. bře 2017

@jennyy12 No, upřímně, asi bych řekla, že jednolůžkové už nebudou... 😕 Zkus tam zavolat, a počítej s více variantama pokojů...

bubla000
27. bře 2017

Já byla v Goethe a bylo to tam super.

jennyy12
27. bře 2017

@bubla000 Diky. A na procedury jsi chodila jak asi daleko??? A jidlo dobry??

jennyy12
27. bře 2017

Tak jsem tam volala a jediny volny jednoluzkovy pokoje jsou uz jenom v hotelu Pawlik. Myslim v terminu konec kvetna az srpen. Nic jinyho volnyho neni. Jen pokoje bez sprchy a to jsem nechtela. Takze jedu 28.5. na Pawlik. Kdo se prida 😄

katkatomaskova
27. bře 2017

@jennyy12 To jo, myslím, že ty základní pokoje, co hradí pojišťovna, jim tam zejí prázdnotou... 😀

martuse01
27. bře 2017

@jennyy12 A ptala jsi se na Luisu? Ta měla ještě v pátek volno . Je nově otevřená.

jennyy12
27. bře 2017

@martuse01 Ano, ptala jsem se na všechny kapacity jednolůžáků se sociálkou na pokoji. Paní mi řekla v telefonu, že v tom termínu co chci jet já už vůbec nic volnýho není. že třeba Adler je zamluvenej rok dopředu. Jsem limitovaná termínem, kdy můžu jet, tak že mi nic jinýho nezbylo nez ten Pawlik. Chtěal jsem konec května nebo začátek června.

kvitko80
27. bře 2017

@jennyy12 Ahoj, myslím, že budeš spokojená. Byla jsem v hotelu Goethe a spolubydlící byla měsíc před tím jako samoplátce v hotelu Pawlik a mohla srovnat. Každopádně se jí víc líbilo v hotelu Pawlik co se ubytování a zejména jídla týká🙂

jennyy12
27. bře 2017

@kvitko80 Děkuji za názor. Aspon ta šílená částka 14 tisíc co budu doplácet bude stát opravdu za to 🙂

martuse01
27. bře 2017

@jennyy12 já také jedu na Pawlik , ale před Tebou 30.4-21.5. Také doplácím ranec,ale holky Ti zde mohou poslat slevový poukaz na 1000,- . Tak alespoň něco. Každopádně jsem zjistila, že na vojenské jsou prolhaní . Volala jsem tam v pátek a paní mi tvrdila, že mají plno a volno až na říjen. Když jsem jí řekla, že jak může pacient rezervovat na říjen, když poukaz platí jen 3 měsíce tak mi řekla, že bohužel. No a tak mi to nedalo a "rezervovala" jsem si jednolůžák jako samoplátce. Tedy poslala jsem poptávku a hle mají volno :D jak květen tak červen. Prostě holky na pojišťovnu nechtějí brát asi jim tolik nezaplatí. Takže mají vyhrazené pokoje pro pojišťovny a pak pro ten zbytek.

katkatomaskova
27. bře 2017

@martuse01 Jestli to dobře chápu - vyjednávala sis to přes pojišťovnu? ... Mateš mě totiž tou vojenskou.. 🙄 Jasně, že ze samoplátců jim z toho kape mnohem víc korunek, než když tam jede člověk s KLP, ale myslím, že fakt málokdo zůstane na tom jejich dvoulůžkovým základu bez vlastního soc. zařízení... Takže i tak mají příjem, protože si každý radši připlatí... Ano, je to zlomek ceny oproti samoplátcům... Ale jsou to koneckonců lázně, které se orientují na léčbu, a tak by měli myslet hlavně na ty, co to potřebují (tj. ti, co to honí přes pojišťovnu)

janap777
27. bře 2017

Holky kdo by jste potřeboval mám poukazku na 1000 Kč slevu. Mohu poslat. Ty doplatky jsou hrozné. Minulý rok hodně zdrazili. Jinak jídlo ujde. Dieta se da individuálně domluvit bud před nebo po příjezdu.

katkatomaskova
27. bře 2017

@martuse01 Jinak když jsem volala do lázní, tak jsem se setkala taky s dvěma různýma osobnostma - první paní byla taková neochotná, skoro až nepříjemná.. A když jsem to pak zajednávala natvrdo, že pojišťovna klapla, mluvila jsem s jinou, a ta byla naopak ochotná, příjemná, milá... 🙂 Asi záleží, na koho zrovna natrefíš...

martuse01
27. bře 2017

@katkatomaskova jj přes VZP to mám,ale VOLAREZA vojenská v FL má smlouvu i s VZP a prý to tam je super , jen prostě nechtějí klienty pojišťoven v období krásného počasí,ale jen v tom škaredém .

katkatomaskova
27. bře 2017

@martuse01 Ježíš tak to vůbec ani nevím, že tam něco takového je... Proto mě to zmátlo 😅

janap777
27. bře 2017

Ja mám také domleven termín už od minulého roku 😉

katkatomaskova
27. bře 2017

@janap777 No to je mazec... 😲😀

jennyy12
27. bře 2017

@martuse01 Já jsem volala přímo na rezervační oddělení do František. Paní byla velmi ochotná a milá. Tak doufám, že to tak opravdu je, že mají volno jenom na tom Pawliku. Nebo tam mám zkusit napsat poptávku třeba do té Luisi přez web 🙂 ?? Vzpoměneš si ještě jaký ti říkala, že maj volný jednolůžáky v tom termínu květen červen, díky??

jennyy12
27. bře 2017

@janap777 To by souhlasilo s tím, co mi dnes paní řekla do telefonu na rezervačním FL 🙂

jennyy12
27. bře 2017

Ted jsem to ještě studovala na netu tu dostupnost jednolůžkových pokojů. Dle Booking.com mají volno Luisa, Adler i Pawlik v tom termínu kdy chci jet.....hmmm... takže to mají určo rozdělěný na samoplátce a přez pojištovnu + doplatek. Ted je otázka, zda by se to přece jenom nedalo nějak udělat a jet třeba na Adler a ušetřit aspon něco 🙂

martuse01
27. bře 2017

@jennyy12 právě, že mi paní říkala, že Luisu mají skoro prázdnou a míst plno. A to byl pátek. Jinak já bych se dvoulůžáku v hotelu s doplatkem nebála. Kdyby byl dle mého problém se spolubydlící museli by to lázně řešit. Já jsem chtěla dvoulůžák,ale jelikož poslední týden přijede chlap a budeme spolu na pokoji, tak to prý nejde. To by druhá musela spouhlasit, že ten poslední týden si připlatí za volné lůžko. Prý to mají tak ,aby pacientky nastupovaly společně.
Jinak mne na VZP , řekli že si mám obvolat VOLAREZU, Monti a nebo FL a.s. . Akciovka nemá s vojáky a Monti nic společného co se ubytování týče. Každý si jede na své.

janap777
27. bře 2017

Zkus určité zavolat z rezervacniho rvou přednostně vše do Pawliku. Adler určitě bude mít také volno min NS depandensich.

jennyy12
27. bře 2017

Zkusím teda ještě napsat do té Luisy, Volarezy a Monti mail co mi písnou 🙂 . Dám vědet jak jsem pochodila 🙂

Strana