Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?
Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉
@micinaaa mi to bylo vesměs jedno, ale pak jsem se domluvila s jednou holkou tady, že pojedeme stejne, až můžem pak trávit spolu volný čas. Jinak raději volej co nejdříve,hotely se teď hodně plní.Nekdo to už má naplánované hodně dopředu, záleží na tobě. Spíš zjisti, co je volne a pak kukni,co se ti líbí více.
Měla bych dotaz, je na dosaz z Františkových lázní nějaké pěkné německé město nebo město, kde má smysl vyrazit na nákupy?
Nevíte, zda je tím směrem někde Primark? Jezdíme pravidelně do Drážďan, ale to už je docela z ruky, pár věcí bych tam potřebovala, tak mě napadlo, zda by nešlo někam jet z Fr. lázní. Díky.
Nevíte, co strava v Luise? Je všude stejná jako že to někde vaří a pak po hotelech rozváží? Díky
A já bych taky měla jeden dotaz..včera jsem odevzdala na VZP papír na lázně.Neměla jsem tam zaškrtnuté od doktorky,jestli se jedna o komplexní,nebo příspěvkovou léčbu.Paní na pojišťovně mě říkala,že to bude ta komplexní.Čekaly jste na vyjádření komise?Jde mi o zarezervování hotelu co nejdřív.Tak jestli jste rezervovaly hned,nebo čekaly na vyjádření..díky 😊
A ještě dotaz,koukala jsem na fotky těch dvojlůžkových a všude je manželská postel...to jako že spolu?😲😀 byla jste některá ubytovaná se spolubydlící?chjo..to je masakr,jsem jak Mimoň 😃
Tak teď jsem si volala do Fl a vzhledem k tomu,že nemám zatím od VZP vyjádření a termín bych potřebovala červen,přesáhla bych 30 lhůtu,protože je v tom mém termínu víceméně plno..musím počkat na schválení a pak volat.No masakr
No já právě chtěla od 11.6. a nechápu,proč s tím měla paní problém co se týká pojišťovny 😕 a navíc jsem chtěla do Dr.Adler a tam už v tomto termínu volno neměli
Mně bylo taky řečeno, že termíny jsou úplně plné, když jsem po přidělení volala, lákal mě Adler, byla tam nedávno kamarádka a spokojená, no snad to v Luise přežiju, ale furt si říkám, že je to jen ubytko, hlavně, aby bylo čisté a v noci klid, hlavně za jídlo budu ráda, ale když se dováží, tak si říkám, že asi dováží pro více hotelů a Adler je jako Luisa 3* a tam bylo podle kamarádky výborné. Přeci jen přes den budou procedury a budu i dost venku, snad už bude hezky.
Oni tam ten navrh od pojistovny musi mit tech 30 dni pred nastupem, i kdyz tady nekdo psal, ze to taky nestihl a bylo to v pohode. A jinde volno nemeli?? Volalas na infolinku FL nebo kam?? Zkus obepsat jednotlivy hotely jestli nemaj misto, me na infolince rekli, ze maj volno jen na Pawliku a pak jsem to obepsala a meli volno i jinde. Ale je fakt mozny, ze uz je plno, ale zkusila bych to.
Jinak já jsem už pi OPU a máme 5 vajíček. Z druhého vaječníku se nepodařilo odebrat. Tak snad se oplodní a budou pokračovat.
Holky, ted jsem se domluvil s kamaradkou, ze za mnou na par dni prijede. Nevite kolik stoji pristylka na Pawlikovi ??
Určité se nějaké ubytování najde. Pokud ti neva dvouluzak tak určitě najdeš. Zkus se zeptat na depandens tj Radbuza a Tři růže
Jééé vy jsteto holky rozjely :D
Odpovím co zjem zjistila :
1) 30 dní lhůta - není potřeba . Hlavně je důležité ,aby to sem dorazilo dříve než přijedete ;) Já sama jsem jela 28 dní od podání návrhu na VZP. Takže to bych neřešila
2) jídlo v Luise - vaří stejný šéfkuchař jako na Pawlikovi, jen na Luise je omezený výběr jídel a spíše klasická jídla bez těch mňaminek . Info od holek co bydlí na Jeseniusu a chodí na Luisu jíst. Jinak mají večeře od 16.30 do 18.30h. Na Pawliku jsou dvoje od 16.30-18.00 a pak od 18.30-20.00 . Je to podle skupin ,ale dá se domluvit na výměně času.
3) Jsem na standartním pokoji. Ale ono na pokoji opravdu moc času netrávíte, takže už to tak neřeším. Ale eko nebrat ! Je opravdu maličký.
4) Primark jen v Drážďanech
5) 20.5. je zde zahájení sezóny a budou zde oslavy vypadá to na velkou akci.
6) Je tady i tak krásně a okolí kouzelné. Cheb je kousek a holky tam jezdí i do kina.
Kdo jede poprvé a pojede do 3 nebo 4 **** mohu mu dát poukaz na slevu 1000,- z ubytování nebo dodatkových služeb. Dostane ho tady každá a jde použít jen pro jiné nové klienty. Je to takové zvaní nových lidí ;) Také jsem ho dostala od někoho zde a opravdu funguje :D
Jo a jsem tak unavená jak kdybych byla na vojně a né v lázních :D Den i noc jsou hrozně krátké . A jinak už jsem se i pobavila jak zde chlapíci od 40-60 let loví mladé slečny :D Zrovna včera jeden takový pozval partičku mladých krásných holek na šampíčko a mluvil a mluvil a chvástal se a všemu rozuměl :D
A přistýlka na jednolůžko ? No nevím zda by to šlo a hlavně zda by recepce byla ochotna. Dle mého jsou tam takový neflexibilní. Zato sestřičky jsou zde super. A doporučuji si vzít vložky, po výplachu a tamponech to občas ještě chvilku teče.
ještě tady zaznělo ms v lázních. Jela jsem sem a den nebyla , cesta asi ještě něco spustila a v den příjezdu jsem dost zakrvácela. V pondělí na vyšetření už jen slabé špinění a tak v úterý už jsem měla i ten výplach. Jinak když přijde v průběhu lázní odloží se procedury a lázně o týden prodlouží. Tak s tím počítat , když vám to vychází a budete zde a nechcete nějak pozastavovat. Ono i tím prohřátím se prý holkám zde spustí i mimo cyklus. Ty slatinné tampony a zábaly hřejí. Také cvičení to prý může uspíšit.

@micinaaa ne, dvoulůžkový v Dr.Adleru od 21.6-12.7. , v 1/1 by mi bylo smutno 🙂 spolubydlící mi přidělí.