Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?
Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉
@fighterforever jupí jupí 😉 Těším se už též.Jen mi samozřejmě z VZP vrátili papír,že mi tam chybělo razítko pojišťovny,tak se budu modlit,aby už to tam poslali,protože ten rezervační poplatek mám zaplatit do příštího pátku
@fighterforever *oprava..razítko obvodního lékaře.Už mi z té pojišťovny hrabe 😃
@fighterforever Ja jedu ve stejnym terminu do Pawliku 🙂
Ahoj holky, tak já jedu do FL od 21.5.-18.6.
Jedu do hotelu Pawlik. Nemáte někdo zkušenosti? Doufám, že si tam najdu nějaké kamarádky.
V pátek mi přišlo schválení od pojišťovny, hotel mám rezervovaný od 11.6. Kdy mám čekat pozvánku z lázní a bude tam, co všechno mám mít s sebou? Díky Hanka
Holky, prave mi prisel dopis ze zdravotni pojistovny a mam schvalenou komplexni lazenskou lecbu. Mam tam napsano, ze se mi ohledne terminu ozvou sami, to tak je? Ja jsem myslela, ze si tam zavolam ja, kdy muzu. A pote tam mam napsano, nejpozdejsi termni nastupu do lazni 24.07. Poradte🙂
Pisou predvolan k nastupu obdrzite primo z lazenskeho zarizeni. Tak mam si tam volat sama ci ne nevite?
@lenejewel89 zavolej si do lázní hned a domluv se na termínu, jak ti to bude vyhovovat. Já tam volala, zarezervovala si ubytko a teď čekám na zvací dopis. Teď na léto tam mají málo místa, tak si tam zavolej co nejdřív.
@fighterforever A jaky hotel je nejlepsi, aby bylo vse jaks tak pohromade...🙂 A jednoluzkovy pokoj?
@lenejewel89 na žádosti o lázně jsi měla nějaké napsané? Do SZ mi písni tel. zavolám Ti ;)
@lenejewel89 teď právě hotely už na výběr moc nejsou, chtěla jsem některý 3* ale květen/červen už není žádný volný pokoj, nabídli mi jen Jesenius 2* tak jedu tam. Naštěstí všechno je tam poměrně blízko, tak mi nevadí, že budu muset na procedury někam docházet. Jinak já mám dvojlůžák, tak budu mít nějakou spolubydlící.
@martuse01 Ano mela jsem tam napsany Frantiskovy lazne a.s. pote monti spa a.s. frantiskovy lazne a potom sanatoria klimkovice s.r.o.
@lenejewel89 Tak pošlou poukaz do FL pokud bude místo, lázně Ti pošlou dopis o rezervaci, pokud ne pošlou dál . Ale tak si zavolej na rezervační do lázní a hned dnes si to můžeš zarezervovat s tím, že papíry jim pojišťovna pošle.
Holky,na termín si volejte hned.Posílám čísla na paní,které se přímo zabývají pobyty pro komplexní péči.
354 201 135,nebo 137,nebo 138.😊😊
Děvčata, vím že už to tady několikrát bylo, ale jak je to tedy v případě menstruace v lázních? Jak už to tak bývá, když to člověk nejmíň potřebuje, tak mi přišla ms o týden dříve a tím pádem budu mít ms i v lázních. Nerada bych kvůli tomu úplně přišla o některé procedury a injekci na oddálení určitě nechci. Dá se to nějak naplánovat ty procedury dle ms?
@fighterforever určitě si myslím,že se dají procedury domluvit.Někdo to tady psal a nebo jsem četla,že se o týden prodlouží pobyt
Holky tak mi volala pani z hotelu Goethe, uz s terminem a mela bych teda dvouluzkovy pokoj jeste s nekym, WC a koupelna na pokoji, doplatek 6.000,- Kc i s lazenskym poplatkem, je to dobry? Mam to vzit? Dekuji za rady.
@lenejewel89 Goethe je dobrý. Právě tam mám kamarádku. Doplácela ale na 2 lůžkovém pokoji cca 5 tis.
Holky jaké se dělají procedury? Asi pojedu na ten hotel Goethe a prý je vše na hotelu.
Budeš mít určitě uhličitou koupel (tj taková špinavá voda ve které se jen válíš), možná perličkovou koupel, slatinný zábal s tamponem, irigaci (výplach), plynové lázně (to sedíš na takovém záchodě) a nějaké doplňkové procedury. Určitě i nějaké cvičení.
Holky, s dítětem se do lázní nejezdí že? Když bych byla na procedůrách, kdo by ho hlídal. Ale nejsou tam nějaké školky nebo tak? Jestli máte některá zkušenost...🙂
@lenejewel89 Jestli ti vyhovuje termín, tak určitě ber, jsou plní až po půdu. Jak je to s hlídáním dětí nevím, za mnou přijede na pár dní kamarádka s mimčem a když bude na proceduře, budu jí ho hlídat já. Jediný, co jsem zjišťovala je, že není problém s postýlkou a místem pro kočárek. Ale v lázních se máš léčit a odpočívat, což se úplně neslučuje se staráním se o dítě. A to vůbec nemluvím o večerním programu 🙂))) Jestli máš jen trošku možnost hlídání, tak odjeď do lázní sama 🙂 Vím že jsem na nějaké diskuzi četla, že paní byla 2 týdny sama a pak na týden za ní přijel manžel s dítětem
@knihana Hlídání mám, manžel se postará, bude muset...🙂 Snad to beze mě ty 3. týdny zvládnou...🙂
Kamarádka tam byla s 4 letým dítětem, ale domluviala si tam na dopoledne někde soukromě hlídání. Přišlo jí to tak na 5 tisíc. Ale pokud to jde jed sama ať si to pořádně užiješ. Když tak za tebou mohou přijet.
@lenejewel89 A v jakem jedes teda terminu?? Potkame ze tam 🙂 ?

Tak holky, 28.5-18.6. frčím do FL. Budu bydlet teda v hotelu Jesenius. Už začínám být natěšená, tak snad mě to těšení nepřejde. Kdo tam ještě bude v tomto termínu? 🙂
@micinaaa tebe v hotelu budu očekávat toho 4.6. 🙂