icon

Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?

pajda
26. kvě 2008

Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉

fighterforever
12. kvě 2017

Tak holky, 28.5-18.6. frčím do FL. Budu bydlet teda v hotelu Jesenius. Už začínám být natěšená, tak snad mě to těšení nepřejde. Kdo tam ještě bude v tomto termínu? 🙂
@micinaaa tebe v hotelu budu očekávat toho 4.6. 🙂

micinaaa
12. kvě 2017

@fighterforever jupí jupí 😉 Těším se už též.Jen mi samozřejmě z VZP vrátili papír,že mi tam chybělo razítko pojišťovny,tak se budu modlit,aby už to tam poslali,protože ten rezervační poplatek mám zaplatit do příštího pátku

micinaaa
12. kvě 2017

@fighterforever *oprava..razítko obvodního lékaře.Už mi z té pojišťovny hrabe 😃

jennyy12
12. kvě 2017

@fighterforever Ja jedu ve stejnym terminu do Pawliku 🙂

baruspastrnak
12. kvě 2017

Ahoj holky, tak já jedu do FL od 21.5.-18.6.
Jedu do hotelu Pawlik. Nemáte někdo zkušenosti? Doufám, že si tam najdu nějaké kamarádky.

pepinkac
13. kvě 2017

@itworks ahojky, budu patřit pod Dr. Adlera , ale ubytována jsem v depanmentu víš . Temn je levnější .

knihana
15. kvě 2017

V pátek mi přišlo schválení od pojišťovny, hotel mám rezervovaný od 11.6. Kdy mám čekat pozvánku z lázní a bude tam, co všechno mám mít s sebou? Díky Hanka

lenejewel89
15. kvě 2017

Holky, prave mi prisel dopis ze zdravotni pojistovny a mam schvalenou komplexni lazenskou lecbu. Mam tam napsano, ze se mi ohledne terminu ozvou sami, to tak je? Ja jsem myslela, ze si tam zavolam ja, kdy muzu. A pote tam mam napsano, nejpozdejsi termni nastupu do lazni 24.07. Poradte🙂

lenejewel89
15. kvě 2017

Pisou predvolan k nastupu obdrzite primo z lazenskeho zarizeni. Tak mam si tam volat sama ci ne nevite?

fighterforever
15. kvě 2017

@lenejewel89 zavolej si do lázní hned a domluv se na termínu, jak ti to bude vyhovovat. Já tam volala, zarezervovala si ubytko a teď čekám na zvací dopis. Teď na léto tam mají málo místa, tak si tam zavolej co nejdřív.

lenejewel89
15. kvě 2017

@fighterforever A jaky hotel je nejlepsi, aby bylo vse jaks tak pohromade...🙂 A jednoluzkovy pokoj?

martuse01
15. kvě 2017

@lenejewel89 na žádosti o lázně jsi měla nějaké napsané? Do SZ mi písni tel. zavolám Ti ;)

fighterforever
15. kvě 2017

@lenejewel89 teď právě hotely už na výběr moc nejsou, chtěla jsem některý 3* ale květen/červen už není žádný volný pokoj, nabídli mi jen Jesenius 2* tak jedu tam. Naštěstí všechno je tam poměrně blízko, tak mi nevadí, že budu muset na procedury někam docházet. Jinak já mám dvojlůžák, tak budu mít nějakou spolubydlící.

lenejewel89
15. kvě 2017

@martuse01 Ano mela jsem tam napsany Frantiskovy lazne a.s. pote monti spa a.s. frantiskovy lazne a potom sanatoria klimkovice s.r.o.

martuse01
15. kvě 2017

@lenejewel89 Tak pošlou poukaz do FL pokud bude místo, lázně Ti pošlou dopis o rezervaci, pokud ne pošlou dál . Ale tak si zavolej na rezervační do lázní a hned dnes si to můžeš zarezervovat s tím, že papíry jim pojišťovna pošle.

micinaaa
15. kvě 2017

Holky,na termín si volejte hned.Posílám čísla na paní,které se přímo zabývají pobyty pro komplexní péči.
354 201 135,nebo 137,nebo 138.😊😊

fighterforever
15. kvě 2017

Děvčata, vím že už to tady několikrát bylo, ale jak je to tedy v případě menstruace v lázních? Jak už to tak bývá, když to člověk nejmíň potřebuje, tak mi přišla ms o týden dříve a tím pádem budu mít ms i v lázních. Nerada bych kvůli tomu úplně přišla o některé procedury a injekci na oddálení určitě nechci. Dá se to nějak naplánovat ty procedury dle ms?

micinaaa
15. kvě 2017

@fighterforever určitě si myslím,že se dají procedury domluvit.Někdo to tady psal a nebo jsem četla,že se o týden prodlouží pobyt

itworks
15. kvě 2017

@martuse01 ahoj, prosím jen pro info, v den odjezdu platí uvolnění pokoje do 10 hod? Potřebuji si objednat vlak, tak ať vím, Děkuji moc 🙂

janap777
15. kvě 2017

@pepinkac Já budu na Adleru od 18.6.

lenejewel89
15. kvě 2017

Holky tak mi volala pani z hotelu Goethe, uz s terminem a mela bych teda dvouluzkovy pokoj jeste s nekym, WC a koupelna na pokoji, doplatek 6.000,- Kc i s lazenskym poplatkem, je to dobry? Mam to vzit? Dekuji za rady.

janap777
15. kvě 2017

@itworks pokoj musíš do 10 uvolnit. Ale dá se pak počkat na vlak v lobby baru. Většina lidí stejně jede Pendolinem kolem 15 hod.

janap777
15. kvě 2017

@lenejewel89 Goethe je dobrý. Právě tam mám kamarádku. Doplácela ale na 2 lůžkovém pokoji cca 5 tis.

lenejewel89
15. kvě 2017

Holky jaké se dělají procedury? Asi pojedu na ten hotel Goethe a prý je vše na hotelu.

janap777
15. kvě 2017

Budeš mít určitě uhličitou koupel (tj taková špinavá voda ve které se jen válíš), možná perličkovou koupel, slatinný zábal s tamponem, irigaci (výplach), plynové lázně (to sedíš na takovém záchodě) a nějaké doplňkové procedury. Určitě i nějaké cvičení.

lenejewel89
15. kvě 2017

Holky, s dítětem se do lázní nejezdí že? Když bych byla na procedůrách, kdo by ho hlídal. Ale nejsou tam nějaké školky nebo tak? Jestli máte některá zkušenost...🙂

knihana
15. kvě 2017

@lenejewel89 Jestli ti vyhovuje termín, tak určitě ber, jsou plní až po půdu. Jak je to s hlídáním dětí nevím, za mnou přijede na pár dní kamarádka s mimčem a když bude na proceduře, budu jí ho hlídat já. Jediný, co jsem zjišťovala je, že není problém s postýlkou a místem pro kočárek. Ale v lázních se máš léčit a odpočívat, což se úplně neslučuje se staráním se o dítě. A to vůbec nemluvím o večerním programu 🙂))) Jestli máš jen trošku možnost hlídání, tak odjeď do lázní sama 🙂 Vím že jsem na nějaké diskuzi četla, že paní byla 2 týdny sama a pak na týden za ní přijel manžel s dítětem

lenejewel89
15. kvě 2017

@knihana Hlídání mám, manžel se postará, bude muset...🙂 Snad to beze mě ty 3. týdny zvládnou...🙂

janap777
15. kvě 2017

Kamarádka tam byla s 4 letým dítětem, ale domluviala si tam na dopoledne někde soukromě hlídání. Přišlo jí to tak na 5 tisíc. Ale pokud to jde jed sama ať si to pořádně užiješ. Když tak za tebou mohou přijet.

jennyy12
15. kvě 2017

@lenejewel89 A v jakem jedes teda terminu?? Potkame ze tam 🙂 ?

Strana