Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?
Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉
@jennyy12 Mam dany termin od 02.-23.07., ale stale se rozhoduji, zda to mam vzit ci ne...jelikoz si nemysli, ze by mi procedury pomohli...:( Mluvila jsem ted s moji gynekolozkou a rikala, ze lazne udelaji dobre kazdemu, to bez pochybu, ale ze na moji diagnozu asi s nejvetsi pravdepodobnosti ne...:(
@janap777 no s tím se tak jaksi počítala, to je v pohodě. Pendolino jede 14:35 🙂 vlak jede i dřív, ale s přestupy a delší dobou. Prosím tě ještě jak to chodí před odjezdem, je ještě nějaká výstupní prohlídka nebo něco takového? Není to ten poslední den 🙂 a jinak, co et, jak to vypadá?🙂
Holky, kdyz bych ted lazne odmitla, budu si moci podat dalsi navrh treba v srpnu nebo zari? Nevite? Ted mi to nevyhovuje...:(
@lenejewel89 nejlepší bude, když si zavoláš přímo na pojišťovnu, tam ti určitě vše vysvětlí. Trochu nechápu, proč jsis ten návrh podávala...
@itworks Ja tam moc chci jet! Ale manzel mi pred dvema tydny odjel do zahranici neplanovane, prijede na konci cervna a ja bych mela hned za jeden den odjet na 3 tydny zase pryc, to je hodne blby, navic jsme chteli jet na dovolenou spolu vsichni, takhle bych dojela z lazni a hned k mori, moc rychle vse...Neni to jen tak, ted je spatna doba, nekdo si rekne, to je krasa, v lete do lazni, jen kdyby ten manzel byl doma...:(
@lenejewel89 dívej, co vím, tak většina holek tady si rezervovalo termín podle sebe, jak ti to vyhovuje, já taky. I ubytování jsme si sami zajišťovali. Zkus zjistit, zda se nedá termín nástupu nějak posunout nebo odložit, ale návrh platí jen 3 měsíce od vystavení. Nebo zkusit dřívější termín, ale už toho moc volného není, jen 2 * hotely. Však si to vše ještě rozmysli, prober s manželem a uvidíš. Kdyžtak se to holt zruší, pokud nemáš zaplacenou zálohu...
@itworks Zalohu zaplaceno nemam a prave ze termin nastupu do lazni max. 24.07. no...:( Takze myslis, ze kdyz to ted nevyuziji, tak pak dalsi navrh si jiz podat nemuzu?...
@itworks Drivejsi termin nejde prave, kdyz mam do konce cervna manzela pryc, to mi pani uz nabizela, ale musela jsem odmitnout a pak mi dala ten termin od 02.-23.07., coz by bylo super a krasne byt na leto v laznich, jen kdyby mi ten manzel neprijel 30.06. no, uvidime se potom jen 1 den a ja hned pojedu zase pryc na 3.tydny...a potom spolecna dovolena u more hned, to bych musela zarizovat v laznich pres internet. Nejak mi to ted nevyhovuje no, radeji bych brala termin konec srpna az zari. Kazdopadne zitra mam volat pani do hotelu, tak se ji zeptam, za kdyz to nevyuziji ted, jestli muzu potom zase no...
@lenejewel89 to nevím, jak říkám, volej přímo na pojišťovnu, oni ti dají přesné info. Každopádně musíš vědět sama no 😉 v dnešní době internetu se dá zařídit cokoliv.
@lenejewel89 Mne taky nemuzou lazne pomoct fyzicky. Mam genetickou vadu a manzel spatny spermio.Ja se tam jedu vylozene odreagovat a dobit baterky 🙂 .
Dobrý den holky, dnes jsem objevila vaší diskusi a chtěla by sem se zeptat na zkušenosti s Františkovýma, kde se tam dá zaparkovat auto na 3 týdny? dávat 1800,- Kč za parkoviště u hotelu na 3 týdny se mi fakt nechce. Nemáte nějaký tip, kde by se tam dalo zaparkovat, ale aby to bylo někde na bezpečnějším místě a ne u lesa nebo tak. Děkuju.
@lenejewel89 A to moře už máte zařízený a zaplacený? Co kdyby manžel přijel na týden dva i s prckem za tebou do lázní? Za mnou přijede manžel na týden, pobyt se jmenuje Lázně na zkoušku a vyjde to kolem 8 tisíc s polopenzí, doplatek na plnou je 200 na den (jsem v ***) a má 7 procedur. Jako určitě zavolej do pojišťovny, třeba není problém, aby ti to schválili znovu za čtvrt roku.
@knihana Volala jsem do hotelu v lázních a paní řikala, že je možná možnost o prodloužení návrhu na lázně, že si mám zajít na ZP a zeptat se, tak si zítra zajdu a uvidím, třeba mi to o 2 měsíce prodlouží a já bych jela na konci sprna nebo v září. 🙂 Uvidíme.
Lázně a děti : je tady za mnou na poslední týden chlap a také má procedury. No střídáme se o malou pokud to jde a někdy holt musí malá s námi. Ale je hrozný rozdíl v sestrách. Některá s malou problém nemá a některá se příjemná jak tříska v prdeli 😝 Na parafínu dají malé na ruce pytlíky a rukavice a když je čas tak jí sestřička i zatočí na křesle. Masérka jí vůbec nechtěla pustit do kukaně ,ale pak s kecami jí tam nechala u mne sedět. Nechápu. Malá mne nahou vídá denně. No jak říkám jak kdo.
A prodloužení ? Jde to pokud to dostanete,ale je problém s lůžky, takže vás mohou dát i do ** bez WC na pokoji. A je na vás zda přijmete. Zrovna to řeší jedna z nás zde. Je na Pawliku a nemají prý místo.
Partner může byt ubytovaných jako lázeňský host a nebo na přiváže např hotel Gabi
My jsme s manželem spolu na pokoji a týden jsem s kamarádkama (postupně) a zbytek si doplácím volné lůžko.
@lenejewel89 Neblbni a jed, idealni doba nebude nikdy, jsem ted tu a je tu krasne, psychika dela hodne a tohle si zaslouzi kazda zena, treba na zklidneni pred dalsi lecbou. Mam doma maleho a taky jsme to nejak vymysleli. Je tu net a spousta casu pohledat dovcu. Jdi do toho, nebudes litovat. 🙂
Ahojky, tak se mi blíží konec. Dnešní rozhovor s gynekoložkou z Pawliku,byl zvláštní. Upřímně mi řekla, že zdejší vedení je k ..... . Myslela vedení Pawliku a Cíř.lázní. No je to madam co tuhle práci má jako vedlejšák.Dělá v nemocnici a ještě má soukromou ambulanci a ještě se živí pícháním botoxu. No sestřičky jsou zde z většiny šíleně hodné. Zrovna řeším dárečky.
Jinak kdo nemá ještě poukaz na slevu, chlap dostal také poukazy , takže kdo chce písněte.
Holky chtela bych se zeptat jestli nevite jestli jde v pripade umrti v rodine odjet na 2 dny domu na pohreb z lazni??? Umira mi babicka 😢, vcera mela mozkovou prihodu a je to s ni moc moc spatny. Dekuju za reakce

@lenejewel89 To bude dobrý, zvládnou to, ty si užiješ v lázních, vrátíš se odpočatá, krásná, pozitivní a oni tě budou s nadšením vítat 🙂