Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?
Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉
@jennyy12 drz se, vim že se to lehko říká ale hlava nejde vypnout. Ja když byla poprvé tak se mě stalo něco podobného, akorát že to přede mnou tajili. Babička nakonec zemřela 4 dny po tom co jsem se vrátila, takže jsem se stačila rozloučit. Báli se abych z nervů cestou nebourala.
@janap777 Diky. Je to tezky, clovek se na to pripravuje uz dluho, ze umre, ale stejne 😢 . Ma 89 let a jde to s ni uz dloho z kopce. Ted po te mrtvici zustala ochrnuta a je na pristrojich, ktery ju drzijou umele pri zivote 😢 . Rvu tady tady jako krava 😢 . Bych ji ptala aby usnula a uz se neprobudila, at ma uz konecne klid od toho trapeni 😢
Bohužel dnes přístroje udržují člověka při "životě" i když už by mohl důstojně odejít. Sice babičce je hodně, ale stejně všichni chceme aby naši nejbližší tu byli navždy. Drz se.
@jennyy12 drž se. Toto musí zde pochopit a pustit Tě i když je pak asi problém s pojišťovnou .
Jinak parkování. Dá se zdarma i vedle Pawliku, jen jsou tady asi je 4 místa , tak hlídat. Nebo pokud máte doma někoho se ZTP a tu kartičku do auta nebude potřebovat , tak si jí pujčtě a můžete stát autem zdarma před Luisou na veřejném parkovišti ;) Pawlik má parkování za 120,- na den.
Venkovní bazén 3 dny napuštěn,ale ledový ;)
Vše se zde chystá na sobotu a zahájení sezony. Bude to asi masakr.
@itworks Procedury jsou fajn - vaginální irigace (výplach léčivou vodou), slatinný tampon a zábal v oblasti pánve, masáž, perličková (vířivá) vana, uhličitá koupel, šlapací bazénky, parafinový zábal, uhličitá obálka, cvičení Mojžíšové a já byla dnes navíc na józe. Su z Moravy, tak vínečko si vychutnávám, Habánské sklepy, takže kvalita. 😀
@anneett Muž vyfasoval kartičku v hotelu Luisa a nechal si ji i na příště, dojedou za mnou oba víkendy. Je to za hotelem a je tam volno. Recepční je tu moc fajn, určitě se dá domluvit.
@jennyy12 Určitě se tady domluvíš a třeba by šly lázně prodloužit. Je mi to líto!
Holky, kdo se sem chystáte, ozvěte se, jsme tu dvě a budeme rády, když někoho dalšího poznáme.
@martuse01 Nejezdí vaše malá s kočárkem?
Ahoj holky 🙂 já jedu teď v neděli 21.5. do Pawlika. 🙂
Holky, da se nekde ve FL nebo treba v Chebu zajit na gelovy nehty 🙂 ? Idealne k Vetnamcum
neresim je, abych se tam nemusela objednavat a sla kdyz budu mit cas 🙂 . Diky
jj v Chebu je velké studio, včera to říkala paní na parafínu. Nějaké mega a jsou to vietnamci .
Prosím vás, jak dlouho jste čekali na zprávu od revizního lékaře pojišťovny?
Ja vyřízení do tydne
Velice nehty dělají Vietnamci i přímo ve FL
gelové nějak se to prepsalo
@baruspastrnak Klidne se ozvi, jsme tu dve z MK v Luise
Tak nám to zde zítra končí, všechny kdo sem jedete - užívejte hned od začátku. Tři týdny jsou pryč hrozně rychle. Bála jsem se co zde tak dlouho budu dělat a najednou jedu domů.
Jinak ještě téma děti - v Pawliku B je dětská herna mezi 1-2 patrem ;)
Holky,zjišťovala jsem příjezd vlaku a přijíždí to tam kolem půl druhé.V tom dopise od nich jsem četla,že obědy jsou právě do půl druhé.Jde se s nimi domluvit na posunutí?Řešila jste to některá?😊
Já už se moc těším. Po dalším neúspěchu potřebuji nějakou vzpruhu a hurá do dalšího boje.
Holky, napíšu jen pár řádů z Luisy. Mně se tu moc líbí, pokoj je moc hezký, koupelna taky fajn, vše čisté, velké akorát, i místo ve skříni. Jídlo mi chutná, jsem docela náročná, vždy se dá vybrat, i když by mi asi bodlo mít tam víc nějakých vegetariánských pokrmů, např. luštěnin. Saláty se taky furt opakují, ale prostě to stačí bohatě. Hluk občas nějaký je, protože tu dělají koridor do vedlejšího hotelu Jesenius, nic hrozného ale a my stejně přes den furt někde trajdáme. Dopoledne zaberou dost procedury, někdy i po obědě ještě něco je, mezi tím chodím po městě a po pramenech.
Kdyby vás cokoliv zajímalo, dejte vědět.
@martuse01 Fajn, že sis to tu užila a že jste to zvládly i s malou. My chtěly v sobotu do Gruzie, ale pak jsme se válely u Hříšného tance. 😀
Je pravda, že je to někdy maraton po těch procedurách a já jsem i docela unavená.

Mělo by to jít, akorát s tím dělají problémy. Kdyby dr nechtěl tak se domluvit ze sestrickama at ti dají razítka a odjed.