icon

Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?

pajda
26. kvě 2008

Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉

micinaaa
26. kvě 2017

@lennus super..je od tebe super,že jdeš a zjišťuješ pro nás,co se teprve chystáme.Doufám,že tam potkám duši,která bude na stejné vlně jako já a užiju si to tam stejně jako ty 😉 Děkuji za info 😊

pepinkac
26. kvě 2017

Ahoj holky, tak já jedu 2.7. z Liberce autem. Když tak, můžu někoho přibrat po cestě.😉

itworks
26. kvě 2017

@janap777 aha, tak to je s sebou asi nevezmu, uvidim, jestli se vlezou do kufru....jo už se taky moc těším 🙂

janap777
26. kvě 2017

Ja si crossy beru chodim v nich do bázenu

fighterforever
26. kvě 2017

Ahoj holky, tak já vyrážím v neděli, teď jsem začla balit kufr a mám pocit, že mi nebude stačit, potřebovala bych nějakej obří :D Jdu spát, protože už mi z toho šibe... Tak mi držte pěsti, ať se zvládnu sbalit a v pořádku tam dojedu. :D

micinaaa
27. kvě 2017

@fighterforever Ahoj,to zvládneš 😉,o týden později na tom budu stejně 😃Dej vědět,až tam dorazíš 😊

A holky,ty boty do vody musí být?Žádné nemám,tak bych musela pořešit

nudlicka
27. kvě 2017

Ahoj holky,moc prosím,je možné auto někde zaparkovat?

micinaaa
28. kvě 2017

@lennus ahojky,zeptám se na boty do vody...využiji je tam?Jako chápu do moře,ale proč do bazénu 😃

janap777
28. kvě 2017

Holka plísně. Kdyby jsi někdy viděla ty nožky 🙂 minulé jsem si kamarádku též přivezla a dlouho se zbavovala

micinaaa
28. kvě 2017

@janap777 chápu,ja myslela,že to má i jiný důvod 😊 třeba nějaký nerovný terén a tak 😊

jennyy12
28. kvě 2017

Holky, byla jste nektera ubytovana v Pawlikovi v pokoji Economy?? Mate prosim nektera fotku pokoje?? Ted jsem sem prijela a resim problem s pokojem. Mam mit standart a podle me je to economy. Moc diky za brzske reakce.

fighterforever
28. kvě 2017

@micinaaa ja myslim, ze tim "bazenova obuv" maji na mysli obuv s kterou pujdes k bazenu, do sprch a podobne (napr. pantofle, zabky a tak), a ne obuv primo do vody. 🙂

nudlicka
28. kvě 2017

Ahoj holky,přijely jsme dnes,jsme v Gruzii,přijdete někdo?

ojejej
28. kvě 2017

Ahoj holky! Jsem v této diskuzi nová, tak tady čtu fakt užitečné rady. Já byla ve Františkách před 2 lety, teď jedu znovu, nejspíš od 9.-30.7., ještě budu zjišťovat dostupnost pokojů na jiných hotelích, ale termín mě sedí, tak si nejspíš užiju prázdniny v lázních! Jedu na Adler, resp. Radubuzu. Jak jsem byla před dvěma lety, to jsem byla na Jeseniu a netušila jsem, že existuje nějaká diskuze a holky se domlouvají. Tehdy jsem jela bez jakýchkoliv informací, prostě nervozita jako blázen před odjezdem, co tam budu 3 týdny dělat... Už na nádraží jsme se seznámily s holkama, pak super spolubydlící a spoustu dalších nových známých a to upozorňuju, že nejsem zvlášť seznamovací člověk a šlo to samo, nejlepší dovolená v mém životě a to fakt nelžu, tak doufám, že to bude super i po dvou letech, repete!!!!! Měla jsem spoustu filmů v notebooku a ani na jeden jsem se nestihla podívat, byl to jeden velký večírek, ani jeden večer jsme neseděly na pokoji, jen mě došla hotovost 😀 moc večírků, diskoték, Gruzie, Royal atd. dokonalé!!!!! Tak se hlaste, kdo bude od 9. do 30. července taky v lázních, to bude mejdlo 😀 😀 😀

ojejej
28. kvě 2017

@trisha_88 Markétko dáme vínečko, v tom samém termínu tam budu 🙂 na Radbuze.

janap777
29. kvě 2017

@ojejej škoda akorát se mineme.

trisha_88
29. kvě 2017

@ojejej Nazdar kočko, já jedu ve stejném termínu, tak se těším na milou společnost 🙂 Budu na Jeseniu, ale nepočítám s tím, že se tam krom spaní budu moc zdržovat 😀

lennus
29. kvě 2017

@itworks Nemusí, žabky skoro nenosím, jen do bazénu, ale na procedury ne, i když bys teoreticky mohla.

Holky, závidím, že vás to teprve čeká, my užíváme poslední týden, čekají nás výlety, divadlo a posezení. Je to tu bezva!

itworks
29. kvě 2017

@lennus jo díky, uvidím, jestli se vlezou 🙂 tak si to tam ještě pořádně užijte, zrelaxujte, ať máte na co vzpomínat 🙂 jak já už se tak těším, z toho jak píšete, že to tam je super 😀

dpmo
30. kvě 2017

Itworks-Ahoj ja sem nosila zabky tak jak do bazénu tak i na nějaké procedury např.uhlicita koupel a perličková koupel.to zas nezabere tolik mista🙂Jinak s tím oddalenim menses sem brala prášky Norethisteron a měla jsem klid po celou dobu,protože když to tam chytnes tak o ty některé procedury,které potřebuješ prijdes např. Irigace ,bahno atd.me ty prášky nic nerozhodilo. Používá se to i když třeba jedeš k mori 🙂

dpmo
30. kvě 2017

Jinak pro všechny co jste v laznich nebo pojedete nebo už jste byly tak Vám přeji taky otěhotnět . Byla jsem v laznich od 2.4-23.4 a teď v pátek sem si dělala test a dvě čárky,včera jsem si to nechala potvrdit krvi.nevim jestli je to teda lázněmi nebo je to náhoda,ale i tak sem v laznich přišla na jiné myšlenky a hlavně jsem si tam hodně odpočinula a našla dobre přátelé.🙂 Moc se mi tam libilo takže holky držím pěsti vsem😉

itworks
30. kvě 2017

@dpmo aha děkuji moc, mi to asi vyjde chvíli po příjezdu, takže uvidím...teď to neřeším. Na vstupní prohlídce se tě dr ptá, kdy mas termín MS? A prip. ty prášky se musí brát od kdy? A předepíšou ti je v lázních? Jako já prave při MS vždy strašně trpím, polykam prášky,termolahev a tak. Prosím te ještě, jak dlouho se musí brát, vůbec s tim nemám zkušenost. V mém případě by bylo asi lepší ji oddálit, aby byl klid. Ale bojím se pak, aby přišla, jak má, když po lázní budu stimulovat. Dekuji moc za odpověď 🙂

itworks
30. kvě 2017

@dpmo to je super, že ti nejspíš lázně pomohli, ať je vše v pořádku 🙂

dpmo
30. kvě 2017

Itworks-Ja sem si je nechala předepsat na gynde a vzala jsem první prášek než jsem to měla dostat asi 3 dny dřív než by to prislo.😉myslím,že by Ti je předepsali v laznich při vstupní prohlídce kdyby sis rekla🙂vysadila jsem je hned ten co jsem odjizdela a hned v pondělí jsem to chytla,ale každé tělo reaguje jinak 😉zkus se poradit na gynde o té stimulaci jestli by to prislo potom tak jak má nebo ne,mě to přišlo tak jak má byt😉

dpmo
30. kvě 2017

Itworks- dr se mě ptala v laznich kdy jsem mela MS a jestli bereš nějaký léky samozřejmě Te prohlídce. Potom máš v půli lázní kontrolní prohlídku tam se Te jen ptá jestli Ti vše vyhovuje jako procedury a jestli Tě nic nebolí u těch procedur a výstupní prohlídka je ke konci kde Te opět prohlídne a napíše závěr zprávy. 🙂aspoň jsem to měla tak ja😉jinak díky moc

itworks
30. kvě 2017

@dpmo super, díky moc za info. Jako v mém případě by to byly skoro 4 týdny bez MS. Nikdy jsem tuto možnost nezkoušela, takže je to pro mě úplná novinka 😀 Určitě se zkusím poradit s gyndařkou, kdybych to nestihla před odjezdem, tak se poptám rovnou při vstupní prohlídce. Jinak jako s pravidelností MS nemám problém, takže to bude asi lepší. Léky na stimulaci doma mám, takže je to jen na mě, kdy pak začnu.

janap777
30. kvě 2017

Tak u mě příprava na lázně proběhla tak, že mám zub venku. Takže teď leduju. No krása.

ojejej
31. kvě 2017

Holky, nemáte nějaká zkušenost - porovnat stravu v Adleru (servírovanou stravu) a na Luise (švédské stoly)? Stojí za to si připlatit za rautovou stravu? Nebo jestli jste některá byla na Adleru - bylo vždy jídla dost, jako že jste pak už nic nedokupovaly (nedojídaly se) později?

lennus
31. kvě 2017

@ojejej Bavily jsme se tu s holkou, co byla v Adleru a tam jsou servírované, výhoda v tom, že se nepřežíráš jako my v Luise 😀 Mně raut vyhovuje, vyberu si, na co mám chuť. Jak připlatit? Na Luise je prostě raut a v Adleru výběr předem z několika jídel.

@itworks Já bych měla dostat ms před odjezdem v sobotu, ale teplem se samozřejmě může spustit dříve, tak se mě dr ptala, zda chci něco na oddálení, ale odmítla jsem, protože do sebe nechci nic cpát, už jsem skoro u konce. Jinak to teplo mi tu dělá moc dobře na břicho. Já před prvním těhotenstvím taky hrozně trpěla při menses, po něm už břicho jen trochu bolelo a teď po posledním nevydařeném, kdy jsem skončila na císaři, necítím nic. Třeba by ti mohla pomoct ta Mojžíšová, stačí prý jen 5 opakování.

@dpmo Moc gratuluju! 🙂 Určitě je to hodně psychikou plus ty procedury na prokrvení, ale nejvíc věřím v psychiku, že si tu ženská fakt odpočine. Opatruj se a ať je vše v pořádku!

ojejej
31. kvě 2017

@lennus Na Jeseniu se doplácí 90Kč na den za rautovou stravu. A mají na Luise i zákusečky 🙂 ovoce atd.? Na Pawliku to bylo, mě to právě moc vyhovovalo, chtěla jsem přibrat a stejně jsem nepřibrala ☹. A na Luise jsou gynekologické procedury přímo v hotelu? Mají tam i slatinné koupele i tampóny přímo na hotelu? A irigace jsou tam taky, nebo se dochází do císařských lázní?

Strana