Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?
Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉
@odvalilova25 je to tu revír důchodců 🙂
Pěkný den dámy, dnes si jdeme trsnout do bažiny 😁 resp. Saloon Bažina, ještě jsme tam nebyli, tak uvidíme... přinejhorším skončíme opět v Gruzii 😁pokud se chce některá přidat, rádi Vás poznáme 😀
Co máte v plánu sobotní večer? Přes den jsou nějaké mažoretky, pak od 14 hodin aquaforum, a večer asi zase Gruzie, pokud není Saloon Bažina lepší.
Přes den mažoretky a večer hurá do Gruzie
A Gruzie je lepší než Royal? A v kolik končí hudba? Včera v Royalu skončili v jednu a dorazili tam ještě před koncem lidi z Gruzie, že tam už hudba skočila.
V Royalu je taky diskotéka, ale je fakt že hodně hrají třeba Abbu a spol. - to nevím, jestli spadá pod Důchodcovskej pop 🙂)
Holky, my třeba rádi tancujeme a máme rádi být v mladší společnosti, Gruzie je takový mix, Royal je hodně plný, je třeba rezerve, to stejně pa-so Gruzie.Pa+do je do 13, prostě lázeňsky klid, přes týden do 11.Vikend v Gruzii stojí za to 🙂
Jinak mě poznáte, fotka na profilu je aktuální 🙂
Jezdíte tu na kolečkových bruslích? zdálky jsem viděla, jak kolem zastávky frantovláčku projížděla skupinka 4 holčin na bruslích, nebyly jste to Vy?
Dnes se jede do večerních Mariánek na barevnou fontánu, výlet pořádá LD Goethe se Savoyem busem, my tam jedeme autem v 19:30. Tak kdybyste některá chtěla, máme tři místa volná. jedeme dvě a chceme se tam přifařit té skupině z autobusu. Budu online, parkujeme u Pawlika.
Nazdárek holky, tak vidím, že si to užíváte plnými doušky, to je super 🙂 🙂 Úplně jsem si zavzpomínala na minulá léta ve FL. V neděli dorazím a už se fakt moc těším. 🙂 Hezký den všem vinšuji. 🙂 Markéta
Tak na tohle mám štěstí, juknu ráno na internet a jako první zpráva na mě vyskočí tohle 😕 https://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/442018...
Pro lepší pocit si raději půjdu na Frantíka sáhnout i dneska.😉

A to mi přijde, že tento týden přibylo mladých párů kolem padesátky 🙂) Posledních 14 dní byl úplný masakr 🙂) ale jak staříci vytáčejí v Royalu! A co teprv v Urnovém háji. V Pawliku jsem byla dvakrát, ale je tam na mě moc plyše 🙂 Mimochodem mě je 49 🙂 a je fakt, že spousta opravdu mladých holek tak do třicítky odjelo taky tu minulou neděli.