icon

Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?

pajda
26. kvě 2008

Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉

kamilabo
4. črc 2017

Ahojky, chystám se do Františkových lázní, pročetla jsem si něco z tohoto fora, ale přesto se Vás chci pro úplnost zeptat, jak se tam dají trávit večery, to tam jsou večer jen ty diskoteky Gruzie a Royal jak se tu psalo? Je to tam bezpečné? Je tam možnost třeba jít večer do kina, anebo nějaká čajovna, nebo klubík? Anebo si mám raději do kufru přibalit pár knížek na večery?🙂
Děkuju.

lennus
4. črc 2017

@kamilabo Ahoj, měla jsem knížku, časáky, některé večery jsme se spolubydlící jen odpočívaly a dívaly se na telku, byla jsem ten první týden opravdu unavená z procedury. Je tam i divadlo B. Němcové, kde jsme dvakrát byly, je tam letní kino, o čajovně nevím. Je to příjemné a klidné město, večer už tam skoro na nikoho nenarazíte, ale cítily jsme se tam bezpečně, i když já se sama nikam moc nevydávám. Pak bývají v hotelech večery s hudbou, což je příjemné, prostě posedíš u hudby, můžete povídat nebo jen relaxovat. Program lze najít i na netu dopředu.

anneett
4. črc 2017

@kamilabo ahoj bezpečnost je ok, ve městě jsou kamery a projíždějí policajti. Ta Gruzie, nevím no, nalepili se tam na nás už dvakrát nějaci hasiči s hladinkou v krvi a moc se jich nedalo zbavit, tohle nemám ráda. Hudba je fajn a zpívá se tam.

itworks
4. črc 2017

Holky zase si nepředstavujte Gruzii jako jeden velký, jak to říct - nepořádek 😀 chodí tam i starší páry, i třeba nějaký dědeček s babičkou a tak, není třeba se obávat. Samozřejmě, že tam můžeš narazit na blba, ale to asi všude. Jinak třeba to letní kino, royal, posezení v hotelech při hudbě, každý den je to v jiném hotelu. Záleží na vás, jakou společnost vyhledáváte, pokud vám nevadí důchodci, zajděte si do Saloonu Bažiny, ale je to opravdu klub seniorů. Je pěkné, že oni se taky umí pobavit, zatančit si...

anneett
4. črc 2017

@itworks mám to štěstí, nebo přesněji smůlu, že narážím všude na hasiče 🙂 jdu k Císařským lázním, potkám je, odpoledne jdu na opačnou stranu města k lídlu, a zase hasiči 🙏 Už je to trochu moje můra, vždycky se někde vynoří. Asi jak je to tady tak malý.

mirda79
4. črc 2017

Ahoj děvčata. Chtěla bych se zeptat. Moje obvodní i gyndařka mají dovču a nemůže mi ani jedna napsat neschopenku,chtěla bych pak po lázních na další Ket. Jde varianta,že by mi neschopenku napsali v lázních,ale pak neukončovali a odeslaly ji mé gyndařce? Máte s tím někdo tady zkušenosti? Jinak ji budu muset tam ukončit a pak před Ketem nechat vystavit jinou,ale myslím,že tím přijdu zbytečně o peníze. Díky za info.

janap777
4. črc 2017

@mirda79 prý to jde. Zrovna teď to tady jedna holcina řeší.

raelyn
4. črc 2017

Ahojte holky, tak mě možná čekají lázně (ponesu teprve žádost z caru ke gyndaři), ale už teď bych se ráda informovala, jak jste to řešily popř. co vše si mám ještě obstarat. Hlavně jsem se tu dočetla, že je důležité uvést správný název FL-je více názvů, tak který? Ve kterém ubytování jste (s jakým máte zkušenost)? Četla jsem, že jezdíte hlavně Pendolinem. Díky moc za všechny poznatky, uvidím kdy bude vyřízeno. Jo a hlavně, kdy jste si volaly do lázní kvůli ubytování?

evulilinecka
5. črc 2017

Chysta se nekdo ted do frantiskovych lazni? Vcera me prisel dopis nastup 16.7. - 6.8. Hotel luisa nevite jestli si tam mam jeste volat a potvrdit to nebo jak to funguje?

kamilabo
5. črc 2017

Holky, co tam teď jste, nevíte jak je to s prodlužováním pobytu? Máte s tím nějakou zkušenost, kdy o to zažádat? Je to až na místě v lázních? Budete někdo prodlužovat pobyt o týden? Děkuju.

itworks
5. črc 2017

@kamilabo s prodlužováním to je hodně individuální, záleží na dr a hlavně na pojišťovně, některé pojišťovny ti to prostě neprodlouží jen z důvodu, že máš třeba MS. Žádá se asi během pobytu, třeba budeš mít štěstí a bude vše ok. Nejlépe řešit ihned s dr 🙂

kamilabo
5. črc 2017

@itworks Děkuji a tobě to povolili? mám pojišťovnu min. vnitra a MS bych měla natěsno, ale vešla bych se.

mirda79
5. črc 2017

@janap777 Díky. Tak snad to půjde. Budu to řešit, ,az na miste s nějakým dr. Přišlo by mi to zbytečné to ukončovat.

trisha_88
5. črc 2017

@evulilinecka Nazdárek, já příjíždím teď v neděli 9. 7. a zůstávám do konce července. 🙂 Myslím, že v těch papírech je, ať to potvrdíš poštou nebo scanem, ja to nascanovala a oni mi to mailem potvrdili.

itworks
5. črc 2017

@kamilabo já MS zdárně oddaluji Norethisteronem 😁 jako celé 3 týdny a úplně v pohodě, vůbec nevím, že ho beru 😁 takže pobyt neprodluzuji.

jennyy12
5. črc 2017

@kamilabo Ja jsem mela o tyden prodlouzeni, ktery jsem resila az na miste v laznich. Dostala jsem MS hned prvni tyden pobytu. Mudr. mi sama rekla, ze prodlouzeni vyrazne doporucuje, aby lazne meli nejaky ucinek 😄. Nebyl s tim absolutne problem. Asi za 4 hodiny od odeslani zadosti o prodlouzeni na pojistovnu mi volala pani z rezervaciho FL, ze to mam schvalene 🙂

anneett
5. črc 2017

Krásný den. Mám dotázek, takový mini průzkum. Jaké jste astrologické znamení? Je tu taky někdo Váha? Včera jsem potkala paní co se zabývá astrologií, tak mi udělala výklad a co se týče mimi, tak prý ženy ve Vahách s tím problémy mívají oproti jiným znamením.

janap777
5. črc 2017

Ahoj holky co teprve pojedete. Je to tu opravdu úžasné, krásný relax. Ja jsem ubytována na Adleru a balneo je primo v budově, jídlo dobré, sestřičky ochotné. Jinak rezervaci si udělejte co nejdřív ať termín vyhovuje a i když zašlou zvací dopis tak lze vše změnit. Jen doporučují volat přímo do hotelu, rezervační odd preferuje Pawlik. Jinak pokud někdo chcete mohu zaslat slevovy kupón na 1000 Kč lze uplatnit např na doplatek za pokoj.

kamilabo
5. črc 2017

@anneett Vodnářka, ale s Lunou a ascendentem ve Vahách.

raelyn
5. črc 2017

A holky, co tam už jste 🙂 to jste si ubytování domlouvaly ještě před schválením lázní nebo až pak (a pak to změnily podle toho kam jste chtěly ubytovat)?

lennus
5. črc 2017

@raelyn Já jela tam, co mi přidělili, sice jsem tam volala a ptala se, zda jsou volné i jiné hotely, ale už začala sezona, tak všude bylo plno.

janap777
5. črc 2017

@raelyn já si úbytkem domluvila už před podáním návrhu

evulilinecka
6. črc 2017

No ja jsem prave na dovci takze dopis jsem jeste nevidela jen co me hlasi s domu tak presne nevim jak postupovat budu to resit az v patek jen jsem nepochopila ze mam komplexni peci a i presto mam uhradit 5600kc a je tam pry napsane za dvouluzkovy pokoj ja myslela ze to se plati jen kdyz bych chtela byt na pokoji sama

janap777
6. črc 2017

@evulilinecka bohužel se doplácí i tak, max můžeš doplatek snížit slevovym kupónem.

raelyn
6. črc 2017

@janap777 takže už si tam mám raději zavolat a domluvit si to?

raelyn
6. črc 2017

@janap777 a za co je ten doplatek?! Když dubu chtít jednolůžkový pokoj, tak už přece doplácím za toto a vše ostatní by mělo být od pojišťovny, ne? Kromě tedy lázeň. poplatku.

raelyn
6. črc 2017

@evulilinecka a jo, asi už vím za co ten doplatek bude. Když mají plné dvoulůžkové pokoje bez doplatku, tak i když je to dvoulůžkový, tak i při komplexní péči je doplatek (protože to jsou lepší pokoje, jako WC, sprcha, TV, lednice, výhled, balkon a tak) ty bez doplatku to nemají.

janap777
6. črc 2017

@raelyn přesně, prostě se snaží rejzovat

fighterforever
6. črc 2017

@raelyn pojistovna hradi jen uplne zakladni a to nejlevnejsi ubytovani, takze co uz je lepsi nez ten zaklad tak za to se doplaci. Nicmene si myslim, ze je to lepsi nez si to hradit cele sama. To by se clovek pohyboval v radech desitek tisic.

evulilinecka
6. črc 2017

@raelyn a i tak ke me teda nekoho daji nebo tam bude clovek sam chtela jsem to vedet s duvodu kdyz by za mnou chtel prijet manzel

Strana