icon

Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?

pajda
26. kvě 2008

Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉

raelyn
7. črc 2017

@evulilinecka no tak to je jasné, já bych ho tam pak ke konci taky chtěla 😀 alespoň by si také odpočinul a užili by jsme si trochu volna

kamilabo
7. črc 2017

Ahoj holky, prosim, poradte, kde se da ve Frantiskových laznich zaparkovat? Manzel za mnou prijede na par dni autem a je to tam nejak komplikovane kvůli zonam. Kde se da parkovat?

janap777
7. črc 2017

Ja parkuji v Luisinych lázních. Je to naproti Plynovým pres silnici za 60 Kč na den. Je to hlídané a nebo je parkoviště ještě u nádraží.

langenlois
8. črc 2017

Nas ceka zitra cesta odpoledne a ve FL,tak doufam,ze to v tom hice prezijeme😝Jeste par veci dnes zabalit a zitra odpoledne smer dovolena par dni...

anneett
8. črc 2017

@kamilabo Jde parkovat přímo před Adlerem, ale za nějaký poplatek.

evulilinecka
8. črc 2017

Ja zaplaceno a pristi tyden odjezd mam to pres pul republiky tak doufam ze tam tim vlakem dojedu jinak od vlakoveho kdyz dojdu k ubytovani rozpis procedur dostanu tam nebo si proto musim zajit nekam jinam pokud jsem dobre pochopila kazda procedura bude pokazde stejne uplne jinde a klidne budu rada za poznatky co je dobre si sebou vzit

odvalilova25
8. črc 2017

@evulilinecka ja na procedury dochazela do Belvederu do Adleru do Plynovejch lazni a do Royalu.rozpis jsem dostala hned v nedeli stim ze jsem byla u doktora na prohlidce a pak na sesterne pro rozpis

janap777
8. črc 2017

Parkování před Adlerem je za 100 na den

trisha_88
9. črc 2017

@ojejej Nazdárek, omlouvám se, nějak jsme tu domluvu zazdily...já nakonec pádím vlakem, a jak ty? ;)

ojejej
9. črc 2017

@trisha_88 no ja jela taky vlakem.. chtela jsem ti poslat soukromou zpravu,ale nevim jak ☹. Nechces mi napsat ty?Odpovedet snad uz budu vedet jak...

janap777
9. črc 2017

Holky hezky si to uzijte, ten návrat do reality je děs.

ojejej
9. črc 2017

Zatim teda jen sami duchodci ☹. Jsem z toho jakasi rozcarovana ☹

evulilinecka
10. črc 2017

Jejda nestraste ja se uplne desim koho vyfasuju na pokoj

odvalilova25
10. črc 2017

@evulilinecka snazej se davat +- 10 let rozdil me je 26 a na pokoji sem byla s 35 letou holcinou

janap777
10. črc 2017

Se mnou tam byla holcina 42 a pokoj s 50 ale hrozně fajn paní

raelyn
13. črc 2017

Ahojky holky, jen se chci zeptat, jak dlouho trvalo než vám doktor napsal žádánku na lázně? A odnášely jste si to potom sami na pojišťovnu nebo přímo k reviznímu? Děkuji 🙂

lennus
13. črc 2017

@raelyn Mně skoro dva týdny, avizovala předem, že toho má dost. Stavila jsem se pro ni a poslala na pojišťovnu už sama.

janap777
13. črc 2017

Doktorka mě napsala do týdne s na pojišťovnu jsem si nesla sama

raelyn
13. črc 2017

@lennus
@janap777
Děkuji holky mě právě taky bylo sděleno, že toho má hodně +dovolená, tak snad se brzy dočkám. No jako jen na vypsání se mi tedy 14 dní čekat nechce. Na schválení to chápu, že to může trvat a právě proto jsem to chtěla mít vypsané co nejdříve.

lennus
14. črc 2017

@raelyn Nic jiného ti bohužel stejně nezbude, ale schválení už bývá rychle.

itworks
14. črc 2017

Ahojky holky, ve středu se jsem se vrátila z FL, mám 2 poukazy na slevu 1000kc, 1 ks na Dr.Adler a druhý na Goethe.Pokud máte zájem, pisnete sz.

raelyn
14. črc 2017

@itworks a jak bylo 😀 vše v pohodě a pořádku? Já se těším, zda mi je schválí 😍 až to tedy gyn. vypíše 😝 a já podám

itworks
15. črc 2017

@raelyn úplně báječně, natrefila jsem na moc skvělé holky, takže jsme si užívali každý den 🙂 a procedury úplně v klidu, někdy to tady někdo popisuje úplně šílene...mi dělalo vše dobře, ptz mám ráda teplo a vše je vesměs na prokrvení a prohřátí.

itworks
15. črc 2017

@raelyn v kterém termínu chceš jet? Teď už to tam je docela natriskane, urco ti je schválí a budeš mít krásné 3 týdny relaxu 🙂

raelyn
15. črc 2017

@itworks no uvidím kdy to podám na pojišťovnu, ale chtěla bych jet nejpozději v září. Do konce roku chci podstoupit poslední pokus co ještě mám a právě až po lázních.

itworks
15. črc 2017

@raelyn jj, já právě čekám na MS po Norethisteronu a chci hned stimulovat.

mirda79
16. črc 2017

Ahoj děvčata, co jste byly v lázních. Chci se zeptat. Ona se tam musí pít voda z pramene? Že tam někde povinně budu muset něco pít? Díky za odpověď

odvalilova25
16. črc 2017

@mirda79 ne prameny vazne pit nemusis 🙂 ja je pila protoze jsem chtela ,jedine kdy jsem mela povinne prameny bylo v mejch 9 letech po slepaku v Marianskych lazni

janap777
17. črc 2017

@mirda79 prameny pijes dobrovolně pokud chceš. Některé docela ujdou. Mají dost stopových prvků, tak alespoň nemusíme doplňovat vitamíny

lennus
17. črc 2017

@mirda79 Prý ti lékař může naordinovat pitnou kúru, ale nikdo tě nenutí. Já chodila ráda k Natálii a pak mi chutnal Luční pramen na kolonádě, hezké jsou procházkyp o pramenech.

Strana