Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?
Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉
Ahoj holky, prosim, poradte, kde se da ve Frantiskových laznich zaparkovat? Manzel za mnou prijede na par dni autem a je to tam nejak komplikovane kvůli zonam. Kde se da parkovat?
Ja parkuji v Luisinych lázních. Je to naproti Plynovým pres silnici za 60 Kč na den. Je to hlídané a nebo je parkoviště ještě u nádraží.
Nas ceka zitra cesta odpoledne a ve FL,tak doufam,ze to v tom hice prezijeme😝Jeste par veci dnes zabalit a zitra odpoledne smer dovolena par dni...
Ja zaplaceno a pristi tyden odjezd mam to pres pul republiky tak doufam ze tam tim vlakem dojedu jinak od vlakoveho kdyz dojdu k ubytovani rozpis procedur dostanu tam nebo si proto musim zajit nekam jinam pokud jsem dobre pochopila kazda procedura bude pokazde stejne uplne jinde a klidne budu rada za poznatky co je dobre si sebou vzit
@evulilinecka ja na procedury dochazela do Belvederu do Adleru do Plynovejch lazni a do Royalu.rozpis jsem dostala hned v nedeli stim ze jsem byla u doktora na prohlidce a pak na sesterne pro rozpis
Parkování před Adlerem je za 100 na den
Holky hezky si to uzijte, ten návrat do reality je děs.
Zatim teda jen sami duchodci ☹. Jsem z toho jakasi rozcarovana ☹
Jejda nestraste ja se uplne desim koho vyfasuju na pokoj
@evulilinecka snazej se davat +- 10 let rozdil me je 26 a na pokoji sem byla s 35 letou holcinou
Se mnou tam byla holcina 42 a pokoj s 50 ale hrozně fajn paní
Ahojky holky, jen se chci zeptat, jak dlouho trvalo než vám doktor napsal žádánku na lázně? A odnášely jste si to potom sami na pojišťovnu nebo přímo k reviznímu? Děkuji 🙂
Doktorka mě napsala do týdne s na pojišťovnu jsem si nesla sama
Ahojky holky, ve středu se jsem se vrátila z FL, mám 2 poukazy na slevu 1000kc, 1 ks na Dr.Adler a druhý na Goethe.Pokud máte zájem, pisnete sz.
Ahoj děvčata, co jste byly v lázních. Chci se zeptat. Ona se tam musí pít voda z pramene? Že tam někde povinně budu muset něco pít? Díky za odpověď
@mirda79 ne prameny vazne pit nemusis 🙂 ja je pila protoze jsem chtela ,jedine kdy jsem mela povinne prameny bylo v mejch 9 letech po slepaku v Marianskych lazni

@evulilinecka no tak to je jasné, já bych ho tam pak ke konci taky chtěla 😀 alespoň by si také odpočinul a užili by jsme si trochu volna