icon

Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?

pajda
26. kvě 2008

Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉

mirda79
17. črc 2017

Díky moc. Jasně , že taky ochutnám, ale bala sem se , že to musím vypit za každou cenu. Nevím, jak to tam chodí, tak sem se radši zeptala.

jarca_z
17. črc 2017

@raelyn ahoj jedu koncem sprna/začátkem září - ale v lázních, když jsem si tam před měsícem volala měli už hodně plno )o: chtěla jsem jednolůžák tak připlácím víc než jsem chtěla - ALE je to investice do zdraví! Možná když půjdeš k někomu na dvojlůžák Ti termín najdou. Třeba se potkáme 😉

raelyn
17. črc 2017

@jarca_z já musím počkat až to budu mít vypsané od lékaře a podané, pak si to zjistím a uvidím dle termínu.

janap777
18. črc 2017

Holky, kdyby jste potřebovaly, mám volný slevovy kupón na 1000 Kč. Tak se když tak ozvete. Ja bych se hned vrátila.

lennus
18. črc 2017

Taky nabízím slevový kupon

jarca_z
18. črc 2017

Už mám ale díky moc 😉

evulilinecka
24. črc 2017

@lennus dobry den jestli mate jeste slevovy kupon ja bych ho brala nevite zda to muze uplatnit i manzel kdyz za mnou chce ted dojet a jeste tady nebyl? Dekuji

lennus
24. črc 2017

@evulilinecka To nevím, ale ve finálě to prostě dostanete odečtené od útraty na konci při placení. Takže to už je jedno asi, kdo z vás to dostane, zůstane to přece v rodině. 🙂 Napište mi do IP svoji adresu, prosím.

kamilabo
24. črc 2017

@itworks Ahoj, děkuji moc za poukaz! Došel v pořádku. Kamila

mirda79
24. črc 2017

Ahoj. Chtěla bych se vás zeptat,jestli si někdo z vás děvčat,dával tady ve Fr.laznich akupunkturu. Dnes mi byla panem primářem nabídnuta. Tak jestli si jí někdo dal, stojí to nemalé peníze

fighterforever
24. črc 2017

@mirda79 chodila jsem na ni za nim, 500,- za jednu akupunkturu a celkem deset sezeni. Jestli to k necemu bylo nevim, ale clovek uz udela cokoli, co by teoreticky mohlo k miminku pomoci. Na to kolik uz jsme dali desetitisicu za ivf je 5000,- nic a ja si muzu rict, ze jsem pro to opravdu udelala maximum. Myslim, ze jinde by to stalo jeste vic a on udajne je vyhlaseny akupunkturista.

ojejej
24. črc 2017

@mirda79 Já jsem u něj byla jednou a pak jsem už nešla. Tak dopadly i další 2 holčiny, co jsem s něma byla. Můj názor je, že to je k ničemu. Navíc nám přišlo divné - všechny procedury hradí pojišťovna, tak proč nezaplatí i akupunkturu za 500Kč? Jiné procedury jsou i dražší.. prostě má to do kapsy ☹. Teď jsem na Adleru a tam nám ani nic takového ani nenabídli...

mirda79
24. črc 2017

Děkuju za váš názor. Je pravda,že jsme už zaplatili neuvěřitelný prachy za ivf a 5tisic není pro mě málo, ale chci proto udělat taky maximum. Přítel mi radí, ať zkusím místo 10 jen 5 sezení,pokud to půjde. Po lázních si chci jet pro posledního mrazacka a to bude dalších 7 500

pampeliska_x
24. črc 2017

Ahoj holky, 13.8. jedu do Františkovek, nenajde se nějaká partacka? Budu bydlet na Pawliku🙂 Jinak já na akupunkturu chodím už skoro rok. Sice jsem zatím neotěhotněla, ale z cyklů dlouhých i 100 dní mám teď pravidelné cykly 35 dní, což je u mě obrovský pokrok

raelyn
24. črc 2017

@pampeliska_x já mám teprve žádost na pojišťovně, tak uvidím. Za jak dlouho od podání to potvrdili?

pampeliska_x
24. črc 2017

@raelyn no já si zavolala do lázní sama ještě než jsem šla na pojišťovnu. Bylo to hodně nahonem, v pátek jsem měla konečně všechny razítka a tohle úterý už chtěli mít v lázních potvrzení. Tak jsem si to na VZP oběhala, řekla jim, že to spěchá a že už mám termín a oni mi to, světe div se, potvrdili hned v pátek 😲😉 Takže když je potřeba, umí to i rychle. Jinak ve Frantovkach mi řekli, že když potvrzení nedostanou tak dají termín někomu jinému a další termíny jsou až v říjnu, že je plno

lennus
25. črc 2017

@mirda79 Ahoj, my se spolubydlící chodili. Já akupunktuře věřím, i jsem před lázněmi chodila na tradiční čínskou medicínu, tak jsem tady na to kývla, protože jsem chtěla platit kartou Benefit plus. A spolubydlící říkala to, co tu už zaznělo, že zkusit se má vše. Primář mi ukazoval čerstvý email pacientky, která po lázních po 12 letech otěhotněla, taky chodila na akupunkturu a vždy je otázka, co tomu pomohlo.

mirda79
25. črc 2017

@lennus Ahoj. Jo,taky mi ukazoval ten meil po těch 12 letech. Jsem s ním dohodnutá, že bych šla tak 5x, neměl s tím vůbec problém. Jen teď čekám,až mi skončí měsíčky,to prý za nich dělat nemůže

raelyn
28. črc 2017

Ahoj holky, tak lázně mám schválené, ale nemůžu se nikam dovolat ohledně termínu, abych se tam domluvila. Kam a na jaké číslo jste volaly když jste to zjišťovaly?
Děkuji 🙂

fighterforever
28. črc 2017

@raelyn Pokud to mas schvalene do Frantiskovy Lazne a.s., tak volej na 354 201 135,nebo 137,nebo 138. Jsou tam ve všední den od 8 do 15.

raelyn
28. črc 2017

@fighterforever děkuji nakonec jsem se dovolala, prý mají hodně hovorů (proto je pořád obsazeno) termín nemám, ještě prý nepřišlo to schválení. Jinak termín, jak tu už psala pampeliska_x nejdříve až říjen 😒 znovu budu volat příští týden, tak uvidím (prý se může něco uvolnit dřív)

lennus
31. črc 2017

Ahoj holky, napsala jsem článek o pobytu ve Františkových lázních. Prosím, mrkněte na něj a napište mi do komentáře recenzi, co vám tam chybí. Vy, které jste tam byly, co byste doplnily a vy, které se tam chystáte, co byste uvítaly za informace. Děkuju moc.
https://www.modrykonik.cz/blog/lennus/article/frantiskolazensky-lecebny-pobyt-0jd06w/

linusha
31. črc 2017

Holky můžu mít prosím prosbu jaké jste měli doplatky za lázně? Mě poslala dopis pojišťovna že to posílají do Imperialu a jsem v šoku z doplatku. Dá se případně nějak změnit že chci jet do nějakého jiného lázeňského domu. Nevíte náhodou prosím jak to funguje?

linusha
31. črc 2017

A ještě jeden dotaz v kterém lázeňském domě jste byli jak spokojené? Díky moc

kuzle39
31. črc 2017

@lennus Moc hezky článek.

lennus
1. srp 2017

@linusha Přidělí ti ho, můžeš si zkusit požádat o změnu, ale záleží, zda budou mít volno, popř. ještě změnit termín. Volej na infolinku do lázní, tam to s tebou budou řešit. Pojišťovna s tímto už nepomůže. Doporučuju Luisu či Dr. Adler, to je doplatek cca 6tis.
Já byla v Luise maximálně spokojená, kamarádka v Dr. Adlerovi. Mrkni na můj článek.

kuzle39
1. srp 2017

Vy, kdo už jste byli ve Františkových Lázních, kolik je ten příplatek za internet? Kolik stojí to přání prádla?

lennus
1. srp 2017

@kuzle39 My měli v Luise wifi ve společných prostorách a byl tam počítač, kam si mohl každý zajít na net. Prádlo tuším 100-150 za kus.
Vzala jsem si dost věcí s sebou, přeprala prádlo, jinak posílala domů a jezdili za mnou muž se synem, tak odvezli a dovezli nové. Tohle je tam na houby.

kuzle39
1. srp 2017

@lennus můžu ještě vědět jak daleko je hotel Luisa od místa, kde probíhají procedury?

lennus
1. srp 2017

@kuzle39 Já docházela do Pawliku do lékařské kliniky nebo do Císařských lázní, což je chvilička, pár minut, ale v době, kdy jsem tam byla (přelom května/června), se budovala klinika přímo v hotelu Luisa, takže je možné, že už probíhají i tam, ale to si radši ověř.

Strana