Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?
Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉
@raelyn ahoj jedu koncem sprna/začátkem září - ale v lázních, když jsem si tam před měsícem volala měli už hodně plno )o: chtěla jsem jednolůžák tak připlácím víc než jsem chtěla - ALE je to investice do zdraví! Možná když půjdeš k někomu na dvojlůžák Ti termín najdou. Třeba se potkáme 😉
Holky, kdyby jste potřebovaly, mám volný slevovy kupón na 1000 Kč. Tak se když tak ozvete. Ja bych se hned vrátila.
Taky nabízím slevový kupon
Už mám ale díky moc 😉
@lennus dobry den jestli mate jeste slevovy kupon ja bych ho brala nevite zda to muze uplatnit i manzel kdyz za mnou chce ted dojet a jeste tady nebyl? Dekuji
@evulilinecka To nevím, ale ve finálě to prostě dostanete odečtené od útraty na konci při placení. Takže to už je jedno asi, kdo z vás to dostane, zůstane to přece v rodině. 🙂 Napište mi do IP svoji adresu, prosím.
Ahoj. Chtěla bych se vás zeptat,jestli si někdo z vás děvčat,dával tady ve Fr.laznich akupunkturu. Dnes mi byla panem primářem nabídnuta. Tak jestli si jí někdo dal, stojí to nemalé peníze
@mirda79 chodila jsem na ni za nim, 500,- za jednu akupunkturu a celkem deset sezeni. Jestli to k necemu bylo nevim, ale clovek uz udela cokoli, co by teoreticky mohlo k miminku pomoci. Na to kolik uz jsme dali desetitisicu za ivf je 5000,- nic a ja si muzu rict, ze jsem pro to opravdu udelala maximum. Myslim, ze jinde by to stalo jeste vic a on udajne je vyhlaseny akupunkturista.
@mirda79 Já jsem u něj byla jednou a pak jsem už nešla. Tak dopadly i další 2 holčiny, co jsem s něma byla. Můj názor je, že to je k ničemu. Navíc nám přišlo divné - všechny procedury hradí pojišťovna, tak proč nezaplatí i akupunkturu za 500Kč? Jiné procedury jsou i dražší.. prostě má to do kapsy ☹. Teď jsem na Adleru a tam nám ani nic takového ani nenabídli...
Děkuju za váš názor. Je pravda,že jsme už zaplatili neuvěřitelný prachy za ivf a 5tisic není pro mě málo, ale chci proto udělat taky maximum. Přítel mi radí, ať zkusím místo 10 jen 5 sezení,pokud to půjde. Po lázních si chci jet pro posledního mrazacka a to bude dalších 7 500
Ahoj holky, 13.8. jedu do Františkovek, nenajde se nějaká partacka? Budu bydlet na Pawliku🙂 Jinak já na akupunkturu chodím už skoro rok. Sice jsem zatím neotěhotněla, ale z cyklů dlouhých i 100 dní mám teď pravidelné cykly 35 dní, což je u mě obrovský pokrok
@pampeliska_x já mám teprve žádost na pojišťovně, tak uvidím. Za jak dlouho od podání to potvrdili?
@raelyn no já si zavolala do lázní sama ještě než jsem šla na pojišťovnu. Bylo to hodně nahonem, v pátek jsem měla konečně všechny razítka a tohle úterý už chtěli mít v lázních potvrzení. Tak jsem si to na VZP oběhala, řekla jim, že to spěchá a že už mám termín a oni mi to, světe div se, potvrdili hned v pátek 😲😉 Takže když je potřeba, umí to i rychle. Jinak ve Frantovkach mi řekli, že když potvrzení nedostanou tak dají termín někomu jinému a další termíny jsou až v říjnu, že je plno
@mirda79 Ahoj, my se spolubydlící chodili. Já akupunktuře věřím, i jsem před lázněmi chodila na tradiční čínskou medicínu, tak jsem tady na to kývla, protože jsem chtěla platit kartou Benefit plus. A spolubydlící říkala to, co tu už zaznělo, že zkusit se má vše. Primář mi ukazoval čerstvý email pacientky, která po lázních po 12 letech otěhotněla, taky chodila na akupunkturu a vždy je otázka, co tomu pomohlo.
Ahoj holky, tak lázně mám schválené, ale nemůžu se nikam dovolat ohledně termínu, abych se tam domluvila. Kam a na jaké číslo jste volaly když jste to zjišťovaly?
Děkuji 🙂
@raelyn Pokud to mas schvalene do Frantiskovy Lazne a.s., tak volej na 354 201 135,nebo 137,nebo 138. Jsou tam ve všední den od 8 do 15.
@fighterforever děkuji nakonec jsem se dovolala, prý mají hodně hovorů (proto je pořád obsazeno) termín nemám, ještě prý nepřišlo to schválení. Jinak termín, jak tu už psala pampeliska_x nejdříve až říjen 😒 znovu budu volat příští týden, tak uvidím (prý se může něco uvolnit dřív)
Ahoj holky, napsala jsem článek o pobytu ve Františkových lázních. Prosím, mrkněte na něj a napište mi do komentáře recenzi, co vám tam chybí. Vy, které jste tam byly, co byste doplnily a vy, které se tam chystáte, co byste uvítaly za informace. Děkuju moc.
https://www.modrykonik.cz/blog/lennus/article/frantiskolazensky-lecebny-pobyt-0jd06w/
Holky můžu mít prosím prosbu jaké jste měli doplatky za lázně? Mě poslala dopis pojišťovna že to posílají do Imperialu a jsem v šoku z doplatku. Dá se případně nějak změnit že chci jet do nějakého jiného lázeňského domu. Nevíte náhodou prosím jak to funguje?
A ještě jeden dotaz v kterém lázeňském domě jste byli jak spokojené? Díky moc
@linusha Přidělí ti ho, můžeš si zkusit požádat o změnu, ale záleží, zda budou mít volno, popř. ještě změnit termín. Volej na infolinku do lázní, tam to s tebou budou řešit. Pojišťovna s tímto už nepomůže. Doporučuju Luisu či Dr. Adler, to je doplatek cca 6tis.
Já byla v Luise maximálně spokojená, kamarádka v Dr. Adlerovi. Mrkni na můj článek.
Vy, kdo už jste byli ve Františkových Lázních, kolik je ten příplatek za internet? Kolik stojí to přání prádla?
@kuzle39 My měli v Luise wifi ve společných prostorách a byl tam počítač, kam si mohl každý zajít na net. Prádlo tuším 100-150 za kus.
Vzala jsem si dost věcí s sebou, přeprala prádlo, jinak posílala domů a jezdili za mnou muž se synem, tak odvezli a dovezli nové. Tohle je tam na houby.

Díky moc. Jasně , že taky ochutnám, ale bala sem se , že to musím vypit za každou cenu. Nevím, jak to tam chodí, tak sem se radši zeptala.