icon

Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?

pajda
26. kvě 2008

Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉

fizikova
13. zář 2017

@raelyn kdy jedes? Ja mam velky kufr

raelyn
13. zář 2017

@fizikova v neděli mám nástup a nakonec balím velký kufr už teď jsem z toho zpocená 😅

anicka1211
13. zář 2017

@raelyn já taky nastupuju v neděli 🙂

fizikova
14. zář 2017

@raelyn taky mam nastup v nedeli na Jesenius 🙂 vcera jsem dobalila a teda povim ti bylo teda boj naskladat se do jednoho kufru 😅kde budes bydlet?

raelyn
14. zář 2017

@fizikova nakonec bylo volno na Savoyi, přijede tam za mnou manžel a sehnat ubytování společně byl boj. Nechtějí moc aby se při změně přecházelo mezi hotely

fizikova
14. zář 2017

@raelyn tak hlavne ze jsi sehnala ☺

raelyn
14. zář 2017

@fizikova jo jsem ráda, ale je to teda darda za to ubytko 😒
Jo a holky pokud chcete změnu, tak volejte přímo do hotelu (už to tu myslím někdo někdy psal) na rezervačním vám řeknou, že jiný termín a jiné ubytování nejde, ale přímo v daném hotelu se domluvíte. Vlastní zkušenost 😉

fizikova
15. zář 2017

@martina_vaneckova ahoj muzu mit par dotazu ohledne prodlouzeni lazni?

anicka1211
16. zář 2017

holky tak už zítra 🙂. Kdo všechno máte zítra nástup?

mzat1
16. zář 2017

Ja vcera byla nakoupit par veci a zjistila sem ze uz jen 14dni😲

sindulka
16. zář 2017

ahoj děvčata, jsem tu nová a nastupuji do FL 1.10. do Jesenia.

mzat1
16. zář 2017

@sindulka ahoj. Taky jedu 1.10. na pawlik. Jeste vim min. o jedne co jede taky. Jedes taky s neplodnosti?

sindulka
16. zář 2017

@mzat1 ano, jedu pro neplodnost. Je fajn, že nás tam bude víc 🙂

mzat1
16. zář 2017

@sindulka urcite. Jedes sama nebo i s nekym?

sindulka
16. zář 2017

@mzat1 jedu sama ☹

mzat1
16. zář 2017

@sindulka tak se muzeme domluvit a dat nekde v pondeli sraz😉

sindulka
16. zář 2017

@mzat1 ano, to můžeme, budu ráda a děkuji.

mzat1
16. zář 2017

@sindulka napsala sem ti zpravu

sarkaklasova
18. zář 2017

Ahoj, nastupuji od 22.10 do 19.11 do Royalu. Nejdete někdo do Františkovejch v podobném termínu? Abych se tam samotou neukousala 🙂
Nevíte zda mají v Royalu WiFi? A jestli se na pokoji za internet platí a kolik?
Popřípadě, jaké máte zkušenosti s tímto hotelem.
Dekujii 🙂

alishaa
18. zář 2017

@sarkaklasova ahoj😊 Já jedu také do FL v terminu od 22.10.-12.11. 2017.. už jsem se bála, ze tam budu sama😀😀 Jedu do FL poprvé, tak zkušenosti s tamnima hotelama nemam.. já budu ubytovana v Pawliku. Budu rada, když se domluvíme a zajdeme tam třeba na kafco a tak..😊

sarkaklasova
18. zář 2017

@alishaa jee, no to jsem ráda, že tam nebudu úplně sama. Také jedu poprvé a nevím,co od toho očekávat. Určitě se domluvíme a na kafco spolu zajdeme,budu jedině ráda! 😊😇

odvalilova25
18. zář 2017

@sarkaklasova v Royalu wifi neni ale zapoji na 3 tydny za 300kc taky jsem si ji platila, royal je dobrej zadna recepce nic dostanete klice od hlavniho vchodu a pokoje

sarkaklasova
18. zář 2017

@odvalilova25 děkuji za info. Na ten net se mám zeptat na belvederu na recepci?

odvalilova25
18. zář 2017

@sarkaklasova jj na Belvederu

alishaa
18. zář 2017

@sarkaklasova Tak to bude fajn😉 Už se na ten odpočinek tesim. Koukala jsem, ze je tam i nějaký kulturní program, tak jsem zvedava😊😊

sarkaklasova
18. zář 2017

@alishaa taky se musím mrknout, co tam je zajímavého😊 už se taky těším, jen mi bude chybět přítel, měl by tam za mnou na víkend přijet, jen nevím, jak to tam je s ubytováním na víkend, budu muset ještě vykoumat. Odpočinek uvítám i já, jen to budou pěkné stresy až se vrátím zpět do školy 😁😐

alishaa
18. zář 2017

@sarkaklasova no taky se mi bude styskat, ale vzala jsem si jednoluzak a trochu jsem doufala, ze půjde na hotelu domluvit na víkend pristylka, ale když jsem videla na fotce, jak je pokojik malinkej, tak ani nevim, jestli se tam vejde🙈😀 uvidime no.. a ty ještě chodíš do školy nebo ucis?☺️

sarkaklasova
18. zář 2017

@alishaa jsem ještě na škole, jestli chceš napiš mi do zprávy a mužem si normálně popsat 😃

linusha
23. zář 2017

Ahojky, je tu někdo kdo zítra nastupuje do Františkových lázní?

linusha
24. zář 2017

Čaute, dnes jsem po pár peripetích dojela do Františkovek. S kým se tu potkám??

Strana