Časté chození na malou. Čím by to mohlo být?

katanovobran
1. únor 2021

Ahoj holky,chci se zeptat měla jsem teď 4 ms která se dostavilo o 5 dni dříve než měla první den hodně slabá druhy den silnější treti den slabá a čtvrtý den skoro nic,tak to už mi bylo divné teď mám už po MS ale chodím co půl hodiny curat zanet mocaku nemám to bych poznala na to trpím hodně,dost mě boli v krizi.Nevíte s čím by to mohlo byt spojené ?

leniczka23
1. únor 2021

Hele ale on to mocak klidně být může, ségra taky měla jednou takovej atypickej. Taky tvrdila, tě by to poznala a bolely ji u toho záda. Asi bych aspoň pro klid zašla s močí, nebo si aspoň koupila domácí test na zánět močových cest. Jinak to taky nemusí být nic a můžeš se jen odvodňovat po té MS.

katanovobran
autor
1. únor 2021

@leniczka23 uvidím za par dni,snad to přejde 😊

martt
1. únor 2021

@katanovobran Tak může to být začínající zánět mocaku od kvasinkove infekce. Takhle jsem to měla ja časte močení a bolest v krizi jako by na ledvinách a pak se přidala bolest i v podbřišku moc k krev v pořádku. A na gynekologii zjistili rozjetý kvasinkovy zánět a začínající zánět mocaku od té kvasinkove infekce.

katanovobran
autor
1. únor 2021

@martt vidíte tak to sem ještě neslysela uvidím jak to bude dlouho trvat,já mám totiž strašný strach z mimodelozniho těhotenství už sem si tím jednou prošla ale tohle asi s tím nemá nic společného

lucka167
1. únor 2021

@katanovobran ja bych řekla ledviny ,hodně pít at se pročistí🙂

marketanova
19. únor 2021

To mě provázelo roky, jedná se o zánět močového měchýře, mohly by to být i ledviny, rozhodně to nepodceňujte a zkuste kanadské brusinky v tabletkách.

hojda
19. únor 2021

močák, záda většinou bolí, až když je to až v ledvinách