Denní/noční krém na obličej, jaký používáte?

luciasek1987
22. kvě 2017

ahoj holky
zná někdo tuto kosmetiku? Mám ještě zbytek krému od kosmetiky Just je to spíše body butter - tělové máslo. Je moc příjemný na obličej, a tak ho používám jako noční/denní krém. Bohužel už ho mám jen na pár dní a konec. Psala jsem do Justu a řekli mi, že se tento krém již nevyrábí. Čím se mažete vy? Potřebuji celkem mastný krém, který se ale rychle vstřebá. Ještě znám Israelskou kosmetiku Ahavu ale ta je ještě dražší. Napište mi prosím, čím se mažete na noc vy? děkuji 🙂

dura175
23. kvě 2017

@luciasek1987 Mám vyzkoušenou českou For life Madaga, ta se mi zdá hutnější a cenově přijatelná. Teď mám nově TianDe, která je taky hutnější. Mají více produktů v různých cenových kategoriích.

stastnablcha
23. kvě 2017

ja mam nuance a je aj za normalnu cenu. trochu sa aspon mne dlhsie vstrebava, ale potom nemam ten pocit stahujucej pokozky na tvari ako som mavala pri inych kremoch.

janawei
29. kvě 2017

Na noc už roky nepoužívám krém, ale olej a to Mandlový pleťový olej od Weledy. Ráno mažu klasicky krémem, také od Weledy. Cenové srovnání s Justem a Ahavou nemám, od Justu mám jen "léčebné" věci a od Ahavy jsem měla jen masku na obličej a sůl do koupele.