Deprese. Co děláte, když ji máte? Jak se jí zbavit?

katanovobran
28. pro 2020

Holky,co děláte když mate depku jako trám.Nic mi nějak nevychází v práci na prd,s přítelem se teď taky nějak necítím ..Zjistila sem ze psal rodině jeho bývalé přítelkyně v Vánocům a stalo tam ze se má dobře ale ze mu moc chybějí .. kamarádky všechny takové jen když oni něco potřebuji,nedaří se mi otehotnet,chybí mi babicka která mi zemřela a byla jediná zpříznena duše,pracuju v gastronomii takže strach ze budu bez práce a bez příjmu proste klasická depka jak trám mám to už asi třetí den a mám pocit ze se proti mě spiknul cely svět,samozřejmě vím ze se na světě dějí i horší věci to si pořad říkám ale nějak to nepomaha ..poraďte co děláte když mate depku a jak se ji zbavit ?

mamikry
28. pro 2020

@katanovobran Cvicim jogu, posloucham hudbu, nebo si ctu. Obcas je cloveku hodne na nic, ale je dulezite verit sama sobe. Byt hlavne v klidu sama se sebou a pak vam ty veci kolem neprijdou zase tak strasne. Proste vite, ze vse zvladnete. Okoli neni vubec dulezite.

barmil
28. pro 2020

@katanovobran Hudba, a prochazka a koukat a hledat pozitivní věci, dat si dobrý kafe, nebo něco, co máš ráda. Doma si zatancuju s detma, blbnem a smejeme se, vecer si dam ledovou sprchu a před spaním si zapisu, co mi ten den udělalo radost a za co jsem vděčná. Chce to sebedisciplunu, litovat se můžeš vždycky, ale co z toho. Lepší je poděkovat za to, co máš a najít si něco, co tě baví a na co se těšíš.

michaela666
28. pro 2020

@katanovobran Mě pomáhá pečení, pak to všechno klidně rozdám a udělám tím radost sobě i někomu dalšímu. Uvařit něco dobrého, přečíst si knížku. Super je i relax ve vaně s takovým tím holčičím rituálem zkrášlování. Prostě něco po čem se cítím dobře a odpočatě.

any2any
28. pro 2020

Vycházky, příroda, fyzická aktivita, manuální práce (úklid, vytřídit oblečení, vyšívání, malování...), pokec s kamarádkou...

holkaokomodra
5. led 2021

@katanovobran přijmout ji a prozita nestyďet se za to, pobrecet si, zavztekat se, vybít se do polstare, makat na zahradě a pak takové ty věci co uvádí holky výše, no a když je nejhůř jdu na pokec k psychologovi

zdenda9
21. únor 2021

@katanovobran modlím se a vždy mi to pomůže

2hanah
21. únor 2021

@katanovobran mám to úplně stejně a nepomáhá mi nic, taky si říkám někde "vyhrabat" kousek štěstí😔