Divná menstruace ve 42 letech. Kdy se objednat k lékaři?
Ahoj jdu se poradit.
Mám takový divný průběh menstruace a trochu mě to děsí.
Začala minulý víkend. V sobotu mě jen bolelo břicho a nic. V neděli se rozjelo špinění a menzes začal v pondělí ráno.Většinou mi bolesti začnou až s krvácením.
V pátek ( včera) jako by menstruace ustala, úplně čisto celý den- čili pátý den a dnes v sobotu se zas rozjela znovu. Jasnou červenou krví. Normálně na konci hnědě špíním, tak ještě 2-3 dny, ale nikdy to nebyla na konci už jasná krev.
Stalo se to někomu? Mám plašit a objednat se v pondělí k dr?
Kolik dní byste to nechaly být, než byste šly k dr?
Díky za odpovědi.
bolesti nemám vůbec, prostě jen krev
Ascorutin sem už nasadila 2-2-2
@aisha147 mam to tak posledni asi rok a pul mozna dva? Bude mi 38. Proste se mi menstruace rozdelila na dve - normalni prubeh - silny krvaceni prvni den nebo druhy, pak jeste asi dva dny mirnejsi, pak uplne konec z minuty na minutu, pak den nebo nekdy i dva, nekdy min je uplne klid, a pak se vrati spineni a vetsinou na jeden den jeste krvaceni.
K doktorce bych si zasla pro jistotu na kontrolu (ja taky byla), ale spis jsou to proste nejaky hormonalni vykyvy (ja mam jeste navic bud silnejsi krvaceni nebo pomerne vetsi a casty kusy sliznice, ale taky je to pry normalni).
děkuji holky za uklidnění
pokud by se to neuklidnilo během příštího týdne, tak k dr půjdu
holt asi už věk dělá své a já si na to neumím zvyknout :(
Moje doktorka mě vždycky poučuje, že mám přijít, kdyby nastala jakákoliv změna v krvácení. Nevidím důvod, proč se ke gynekologovi při pochybnostech neobjednat.
Po 40 jsou ty hormonální změny znát hodně, tělo už se tak nějak chystá na přechod. Ženy si stěžují na změny menstruace ,různé steska na prsa.- že to nikdy neměly...
Přesně tohle mi dělala cysta.
Jsem ve stejném věku, cyklus mám 25 - 32 dní a posledních pár cyklů je MS divná, teď aktuálně má MS vypadá tak, že už třetí den sem tam zašpiním a jinak nic. V lednu jsem byla na gyn a tam mi MUDr. řekla, že lepší už to nebude a že mám být ráda, že MS ještě chodí každý měsíc.

To se stává, nikam bych nešla, leda bych nemohla vydržet bolestí. Nasadila bych si Ascorutin . Tělo rozhodí chřipka, viróza.