Elektrický strojek Scholl Velvet, máte zkušenosti?
Dobrý den, máte někdo doma el.strojek na pedikúru od Scholl Velvet (či nějaký podobný)? Zajímalo by mne, jak často jej používáte (1xtýdně, 1xměsíčně,...) a hlavně jak dlouho vydrží ten brousící váleček než je třeba jej vyměnit. Děkuji za jakékoli zkušenosti 🙂
nema jeste nekdo zkusenost?
Já ho mám taky a už bych si ho opravdu NIKDY nekoupila!!! Paty mám docela "náročné" a strojek mi je neošetří pořádně, je nevýkonný, prostě za tu investici to fakt nestojí. Vyzkoušela jsem toho už hodně a po tomhle propadáku se vrátila ke klasickému pilníku na nohy a jsem spokojená. Objevila jsem u švagrové v katalogu Avonu pilník na paty a je jedním slovem famózní! Pěkně mi odrhne tvdou kůži a pak už jen druhou stranou dohladím. To, co splní pilník z Avonu za 69.- (nebo kolik kč) ti Scholl neudělá. Toť moje zkušenost 🙂.
Ale to máš jako se vším, já si ho koupila hlavně i kvůli kladným recenzím na Heurece a nakonec jsem byla šíleně zklamaná a bylo mi líto i té tisícovky, kterou jsem za něj dala, ale ty si ho třeba nakonec pořídíš a budeš spokojená... 100 lidí, 100 názorů 🙂
ahoj, nemám ten od Scholl, ale čo som od Scholl nejaké prípravky mala, všetky boli super a plnili svoj účel, na nohy však mám túto sadu z Lidlu, nemá sice ten veľký kotúč takže na paty je s tým väčšia práca, ale ja ho používam najviac na bok nohy za malíčkom, tam mám také tvrdé ako keby otlaky od detstva, super dedičstvo po taťkovi :D a vybrúsi to úplne perfektne takže myslím, že aj s patami si poradí, aj keď teda s tým bude trošku viac práce, pretože je menší. Inak za tu cenu úplná pecka 🙂

@pavlinakm Hodně sportuju,takže paty potřebují ošetřit 1x za 14 dní.Mám tenhle přístroj,ale je prostě hodně jemný...byl to dárek,sama bych si to nekoupila.Udělátka na nehty jsou vcelku dobré,ale je potřeba je používat často.Asi záleží na tom,kdo jakou má ,podrážku,. 😨