Extrakce zubu - bolest při hojení. Je to normální průběh?

norbert22
6. říj 2021

Zdravím,minulou středu (29.9.2021) jsem byl na vytržení špičáku.Od té doby co jsem vyšel z pohotovosti,tak mě to strašně bolelo antibiotika mi nedali jen recept na gel,že si to mám mazat.4.10.2021 jsem tam byl znovu a bolest nepolevila spíš se stupňuje nahoru.Prý tam mám menší zánět vyčistili a dali mi tam dren.A dneska to je 8 den a furt to bolí jak čert.Muže mi někdo prosím poradit co s tím ? Jelikož já nemám zubaře snahu jsem měl zajít k zubaři jestli by se na to nepodívali tam mi jen řekla že nemají čas tak jsem šel.Děkuji všem za odpovědi.

hotblood
6. říj 2021

@norbert22 Píšete, že nemáte zubaře a přesto vám trhali zub.? Kde prosím Vás.

pampeliska1313
6. říj 2021

@hotblood pokud to chápu dobře, tak ho vytrhli na pohotovosti.

pampeliska1313
6. říj 2021

@norbert22 urychleně najít zubaře. Zkuste tyhle stránky, často tam mají lékaři on-line kalendář, kde si zarezervujete datum a nemusíte víc řešit.🙂 https://www.znamylekar.cz/

cilkat
7. říj 2021

Je to třetí den od potvrzení zánětu a jeho čištění. Odhaduju, že pokud je to vyčištěné dobře, tak by se to kolem toho třetího dne mělo začít uklidňovat. Takže pokud se bolest od vyčištění nestupnuje, počkala bych do zítra (stejně chodíte na pohotovost, tak je vám jedno jestli čtvrtek nebo pátek), ale pokud se to do pátku nezačne citelně zlepšovat, přes víkend už bych to nenechávala.

gracetheworld
8. říj 2021

Chce to najít zubaře, na pohotovosti se s vámi moc crcat nebudou. Tam jsou od toho abz ulevili akutní bolesti a zbytek doléčil váš lékař.
Já zubaře našla tak že jsem si vyjela seznam lékařu v mém okolí u české stomatologické komory a prostě je všechny obvolala https://www.dent.cz/zubni-lekari/
Pokud se nechytnete, zkontaktujte vaši zdravotní pojišťovnu, ať vám lékaře najde.