Extrémně nafouklé břicho. Čím to může být a jak to řešit?

pink_unicorn
1. srp 2019

Ahoj holky,

protože tady se ví všechno, tak než půjdu hysterčit k doktorovi, zeptám se Vás 🙂 Jsem dost hubená a už víc jak týden mám nafouklé břicho jak blázen. Není to můj pocit, i manžel to vidí, mám úplně napnutou kůži jak v těhotenství. Netrpím na to, samozřejmě občas se mi stalo, že jsem se přejedla a nafoukla se, ale zas to spadlo a teď to trvá takhle dlouho. Nic jsem ve svém stravování nezměnila, dělala jsem si i těhotenský test a je negativní. Při hledání na google všude akorát narážím na rakovinu vaječníku 😞 Ale jiné problémy nemám. Nemáte s tím někdo zkušenost, čím to může být a jak to řešit?

babanci
1. srp 2019

Může to být třeba nějaká intolerance na potravinu. Já třeba nemám prokázanou alergii na mléko, ale přesto vím, že mi nesedne a stačí zmrzlina a mám břicho jak balón. Nebo čerstvé pečivo. A jindy nic, jak kdy. Taky mám kamenitý žlučník, tak někdy mi to prostě jen blbě tráví a to si pak taky připadám nafouklá. Nestraš hnedka takovou zlou nemocí. Ostatně na ženské chodíš, ne? Tam by snad viděli.

pink_unicorn
autor
1. srp 2019

@babanci Chodím, ale na běžné prohlídce se prý nepozná

janulec30
1. srp 2019

Já to teď nedávno měla po pár dnech mě začal pobolivat sem tam.podbrisek. zašla sem k dr. A mám cystu, teď čekám ještě mi při Ms praskne pak kontrola.

mel24
28. srp 2019

Ahoj, také se přikláním k názoru, že to může být nějaká potravinová alergie. Zkus si udělat domácí test na lepek od Verovalu. Je to jednoduché a výsledek zjistíš hned. Určitě bych také navštívila obvodního lékaře a zašla na alergologii, nechat si udělat krevní testy.

janulec30
30. srp 2019

@pink_unicorn taky jsem měla nafoukle břicho nakonec mi to nedalo a šla na gyndu pac me pobolival podbrisek( ale asi 14dni před tou bolestí je nafoukle břicho) a nakonec to byla cysta. A teď je vše ok!

bereni
21. čer 2021

@pink_unicorn Ahoj, mam ted stejny problem, muzu vedet jak bylo vyreseno?