Hledám tady místo, kde si můžu zařvat
Ahoj holky potřebuju se někde vyvztekat na svou nemoc- zánět slinivky.jsem v nemocnici uz 9.den z toho druhy den na čajů.dnes to konečně vypadalo na malé jídlo a zas nic.pry jsem včera měla blbější vysledky . Oh někdy je ten život blbej a nespravedlivý .hlavne mi nepište ze mohlo byt hůř to dobře vím sama.jen se někde potřebuju vypsat z toho všeho zklamaní a cítit podporu.mam doma dvě deticky - chlapečka a mimi holčičku 3mesice. Je tu někdo další co si chce zarvat?pojdte bude nás víc nebudem se bát vlka nic.
Ja ted drepim na ambulanci v UVN s podezrenim na slepak. Uz treti den me poboliva podbrisek. Dle gyn nasledek kychani a kaslani pri viroze, prakticka se s tim nespokojila a hnala me sem. Vcera jsem totiz mela asi zlucnikovy zachvat. Takze kolecko vysetreni krev a sono. Ted cekam na vysledky. Dle utz tam nic neni. Prcek zi cestuje jak se mu zlibi. Behem sona se dvakrat presunul zleva napravo a zpet.
Popravde uz se strasne tesim domu do postele. Kdyz jsem odchazela slibila jsem pejskovi ze jsem za hodinu doma. A uz jsem pryc tri.
Takze nezbyva nez vydrzet.
Ten nadpis by to chtělo opravit, fakt jsem nechápala, o co jde.... 😀
Tak nakonec me poslali domu s tim ze si mam dva dny dat dietku a pokud se to nezmeni tak do Motola na kontrolu ze v nejhorsim by musel slepak ven. Je asi jen podrazdeny ale CRP mi za dve hodiny od posledniho naberu opet stouplo. Takze hlidat se a v nejhorsim plasit jinde.
Ja si tu čekám na velkou vizitu jestli mi dnes konečně daji najíst.uz aby ta nosní sonda skončila.sice mě to neboli ale uz to mám týden.a překáží mi to.snad se dnes dockam pokroku vpřed.
Tak drzim palce at to klapne. Sice je fajn ze jsem doma ale zase ten pocit jestli mam plasit nebo ne. Predstava ze by se ted s mimiskem vevnitr mel ve me nekdo hrabat je absolutne hnusna. Tak doufam ze na nejhorsi nedojde.
slinivka je mrcha :o( Taky jsem si s ní poležela v nemocnici několikrát :o( Je to hrozný, drž se..
Achjo holky,jídlo mi posunuli o dva dny.prvne chtěli mi vyšetřit žlučník přes gastro a pry ze mě objednali až 30.9.to jsem se lekla,ze tu budu na kapacce a sonde do konce záři.tak to pry ne,ze se dnes počká na vysledky a snad uz zacnou mi dávat jídlo.holky uz aby to bylo.uz chci normálně fungovat a byt mamka na 100procent.a zacal jsem děsně nesnaset alkoholiky a lidi co si nevazeji zdravi.
Jak se takovy zanet slinivky chytne?
Jo to by mě taky zajímalo.alkohol nepiju dva roky protože jsme chtěli miminko.nejsem alkoholik jen příležitostně jsem měla vždy par skleničku.jidlo jim normálně střídmě.prijde mi ze jsem v zivote nic s jídlem a pitím neprehanela.zrejme je to nejaka dispozice ze jsem se tak s tím uz narodila a druhé těhotenství mi dalo zabrat a ted se to projevilo na tele.

@barunkapj Víš, co se říká - "¨Život je jako louka plná fialek. Jak se pro jednu sehneš, hned Tě někdo kopne do...". Pomohlo? 😀