Hlen a krev. Mohou to být hemoroidy?
Ahoj prosím o radu mám takovej problém občas když jdu na velkou mi jde z konečníku hlen s trochou krvi nemám to pořád teď se mi to stalo 3 do měsíce jinak občas mám krev na povrchu stolice takové jasně červené stopy v okolí konečníku mám nafialovělé boulicky které když zatlacim prstem dovnitř tak tam zůstávají jen do další stolice pak zase vylezou mám s tím problém měsíc už dřív jsem měla to jsem byla dva měsíce po porodu a bylo to stejně jako teď akorát jsem tomu nevěnovala pozornost a neřešila to časem to přestalo ...jenže teď to strašně těším sleduju každou stolici a pořád myslím na to jen abych už zde šla na stolici abych se koukala jak to vypadá :( vždycky se začnu stresovat a pak se mi začne chtít úplně jsem si tím rozhodla zažívání a všechno tím jak pořád chci chodit na velkou někdy prostě jdu jen tak a násilím tlacim jen abych něco vytlačila a koukala se já vím jsem blázen a přiznávám že trpím karcenofobii..prosím myslíte že to jsou hemeroidy nebo ne ? :(
@pipi_puncocha pomohlo vám to? Už se nebojíte? Byla jste někde?
@jurinka12 ten hlen může být i jakoby průjem,který může být paradoxně při zácpě. Navíc,jestli děláš takový stravovací blbosti,jako že si dáš čokoládu,ale nepijes, no tak to by mě tu prd.el roztrhalo ...zajdi k odborníkovi kvůli té fobii (nedávno se léčil bratrův tchán a už je mu líp a dokonce nabral 5kg) a zajdi si na proktologii
@jurinka12 ja myslim, ze bys mohla zkust, co jsme ti poradily a pokud nepomuze, poresit co dal. V prvni rade potrebujes zvysit prijem tekutin a pak to, co ti uz vsechny radily. Pak mozna zjistis, resit rakovinu je mozna zbytecne. A jestli ti to nepomuze, opravdu zajdi nekde pro psychologickou podporu.
@linee ještě mě napadlo neberu toho detralexu málo všichni píšou že berou i 6 tbl.denne já beru jen 2 denně ráno a večer ..proto vždy když je horší stolice se mi to vrátí asi nevím nemám brát víc? Dr.mi řekla ať se kouknu na dávkování sama a já se bála brat toho tolik ale 2 jsou asi malo
Nekrmte trolla 🤦♀️
Trpěla jsem timto skoro dva roky na střední nakonec z toho vylezla crohnova choroba

@jurinka12 já to tady nechci rozvádět, ale tou fobií jsem si sama prošla a právě proto, že vím jaké to je peklo, tak doporučuju s tím něco dělat co nejdříve.