icon

Hnědošedá krev během menstruace: Normální nebo důvod k obavám?

klaravod
12. bře 2023

Ahoj, jdu s obavami. Měla jsem normálně ms (červená až tmavá rudá), ale teď 7 den mám ms krev do šedohnědé až šedé barvy… Ms mi normálně trvá v rozmezí 5-7 dní… Máte někdo zkušenost? :think: :think: Ještě se mi to nikdy nestalo..
Snažíme se o druhé miminko přes půl roku.

lencaa11
12. bře 2023

@klaravod Změny barvy krve v období menstruace jsou normální.
Tmavě červená, hnědá nebo hodně tmavá menstruační krev je jednoduše krev, která reagovala s kyslíkem

levandule_k
13. bře 2023

Tmavě hnědá značí, že ta krev byla v tobě dlouho, že se vylučuje pomalu. Může to znamenat, že máš hodně stažené svaly pánevního dna, což může komplikovat otěhotnění. Chtělo by to nějaké cviky na pánevního dno, hormonální jógu, Mojžíšovou...
Tmavě šedá - možná jsi prodělala potrat, nebo to může být známka infekce, řešila bych to na gyndě.

klaravod
autor
14. bře 2023

Děkuji,k dr se nemůžu dovolat a objednání přes net,má čas až za 2 měsíce,budu to zkoušet dál,jinak teda další den vše ustalo.. Ke cvičení a józe se nemůžu dostat vůbec,ale chodím denně alespoň 2km se synem a jednou za měsíc bazén,vířivka a tak 🙂

levandule_k
14. bře 2023

Tak se objednej aspoň za ty 2 měsíce, další ms uvidíš, jestli bude normální, pokud ne, jdi tam ráno, kdy bere akutní případy

klaravod
autor
14. bře 2023

@levandule_k ano to jsem udělala 🙂