Hormonální nevyrovnanost po porodech
Ahoj. Neměla jste některá problémy s hormony po porodech......Hledam příčinu mých divných stavů které se opakují tak cca 1-2x za měsíc
jaké divné stavy máš na mysli?? já měla po obou porodech vždy nějaké problémy
holky, sice nechci vypadat jako podomní obchodník s hořčíkem, ale zkuste nasadit zvýšené dávky magnezia a to dlouhodobě. Kupte ty nejsilnější tablety v lékárně bez předpisu a začněte zobat. Fakt to moc pomáhá. Prý se tomu říká vitamín štěstí. Za sebe můžu jenom doporučit
@evulina77 magnézium jsem si nasadila před měsícem a manžel mi ještě pořídil nějaké homeo kapky.....jelikož kojim nemůžu třeba nějaké bylinné čaje....... 😉
@verundice já když brala před poslením těhotenstvím HA tak mi bylo taky zle, ale to den co den.....vysadila jsem ji a byl klid
@megy nu stavy takové, že se cítim skvěle, ale najednou na mě padne horkost, tluče mi srdce, mam pocit na omdlení, je mi na zvracení, někdy průjem......zimnice, ......měřila jsem si tlak a buď je OK, nebo vyšší (třeba 138/88 nebo 92)
Jdu v týdnu na krevní testy k obvoďákovi, tak jsem si říkala, jestli to třeba ale nemůžou být hormony a nemam si říct i o tento test....nechci ho ale "buzerovat" co mi má dělat za testy....

Já jsem s timhle bojovala celou dobu před těhotenstvím, co jsem brala HA. Teď jsem tři týdny po porodu a taky je mi všelijak, ale zatím to přičítám klasickému poporodnímu splínu, tak doufám, že to odezní a nebude se pravidelně opakovat....tak to jsem Ti moc neporadila🙂