Hustý bílý výtok před ovulací. Co to znamená?
Ahojky setkaly ste se někdy z hustým bílým výtokem cca 5 před ovulací? Mívala jsem vždy už hlen podobný vaječnýmu bílků a teď nic , že by už jsem měla PO?? A ani jsem to nepoznala? Jsem 14dc a poslední ms byla 22/1
@danca9257 ? No ale počkej, o čem to mluvíš, když mi tu ještě vlastně posíláš vysvětlení, tak si protiřečíš. Sama zde posíláš vysvětlení s jasným nadpisem - HLEN před ovulací 🙂 Takže PŘED ovulací je to hlen. Není to výtok. Nemůžeš tedy napsat - já mám před ovulaci bílý výtok... Buď napiš, že je to sekret, jak máš opět v textu nebo hlen. Vidíš sama, že v tom textu není ani jednou slovo výtok. Výtok je vždy až PO ovulaci. Kdy se ten jemný a průhledný hlen právě změní na hustý bílý výtok. 😉
Taky to slyším poprvé, s tímhle tedy nemám zkušenost.
@danca9257 Nejsem paní doktorka, jsem jenom obyčejný účastník diskuze. Posílala jsi mi text s vysvětlením, co je to hlen před ovulací a přitom jsi psala o výtoku, bylo by docela fér napsat, že ses třeba spletla. Já jsem přece nenapsala, že se na 100% jednalo o AC, napsala jsem, že s nej pravděpodobností. Nepřítomnost jednoho nebo více příznaků ovulace může znamenat anovulaci - samozřejmě může a nemusí, tj spekulace, dohad, můj osobní názor v diskuzi, protože s tím mám zkušenosti. Vždycky jsem měla hlen a když jsem ho neměla, cyklus byl třeba 18 dní, tím pádem jasně anovulační, ovulace by se tam nevlezla, toť vše.

Ahoj, není možné aby byl hustý bílý výtok před ovulací. Pokud již byl tento výtok a hlen nebyl přítomen, s největší pravděpodobností se jednalo o anovulační cyklus. Před ovulací totiž vždy bývá ten hlen jak píšeš, průhledný, táhlý a konzistencí vaj.bílku.