icon

Hustý bílý výtok před ovulací. Co to znamená?

lujhu
4. únor 2025

Ahojky setkaly ste se někdy z hustým bílým výtokem cca 5 před ovulací? Mívala jsem vždy už hlen podobný vaječnýmu bílků a teď nic , že by už jsem měla PO?? A ani jsem to nepoznala? Jsem 14dc a poslední ms byla 22/1

fioreta
4. únor 2025

Ahoj, není možné aby byl hustý bílý výtok před ovulací. Pokud již byl tento výtok a hlen nebyl přítomen, s největší pravděpodobností se jednalo o anovulační cyklus. Před ovulací totiž vždy bývá ten hlen jak píšeš, průhledný, táhlý a konzistencí vaj.bílku.

lujhu
autor
4. únor 2025

@fioreta děkuju může to bejt možný, tak doufám že se ten hlen ještě ukáže 😄

danca9257
4. únor 2025

@fioreta tak to slyším poprvé. A nemyslím si, že musí být hned anovulacni cyklus🤦🏻‍♀️ já mám před ovulaci bílý výtok, kterej se pak postupně mění a když je ovulace, tak je bílkový.
@lujhu ještě se ukáže😀

fioreta
6. únor 2025

@danca9257 ? No ale počkej, o čem to mluvíš, když mi tu ještě vlastně posíláš vysvětlení, tak si protiřečíš. Sama zde posíláš vysvětlení s jasným nadpisem - HLEN před ovulací 🙂 Takže PŘED ovulací je to hlen. Není to výtok. Nemůžeš tedy napsat - já mám před ovulaci bílý výtok... Buď napiš, že je to sekret, jak máš opět v textu nebo hlen. Vidíš sama, že v tom textu není ani jednou slovo výtok. Výtok je vždy až PO ovulaci. Kdy se ten jemný a průhledný hlen právě změní na hustý bílý výtok. 😉

eliss232
6. únor 2025

Taky to slyším poprvé, s tímhle tedy nemám zkušenost.

danca9257
6. únor 2025

@fioreta mluvím o tom, že to nemusí být anovulační cyklus ,,Paní doktorko,,😅😉🫡

fioreta
6. únor 2025

@danca9257 Nejsem paní doktorka, jsem jenom obyčejný účastník diskuze. Posílala jsi mi text s vysvětlením, co je to hlen před ovulací a přitom jsi psala o výtoku, bylo by docela fér napsat, že ses třeba spletla. Já jsem přece nenapsala, že se na 100% jednalo o AC, napsala jsem, že s nej pravděpodobností. Nepřítomnost jednoho nebo více příznaků ovulace může znamenat anovulaci - samozřejmě může a nemusí, tj spekulace, dohad, můj osobní názor v diskuzi, protože s tím mám zkušenosti. Vždycky jsem měla hlen a když jsem ho neměla, cyklus byl třeba 18 dní, tím pádem jasně anovulační, ovulace by se tam nevlezla, toť vše.