Jak dlouho trvá zotavení po analgosedaci?
Ahoj ten kdo postupoval analgosedaci jak dlouho vám trvalo se s ní dostat při skončení byly jste už při smyslech nebo furd ospaly? Jestli to nebyl šok
@sabina190199 já prospala celý zákrok (dávali mi propofol), to jsem byla opakovaně na zavedení a extrakci IUD, kamarád tak byl na kolonoskopii a též to prospal…
Zubní analgosedace, vzbuzená jsem sice byla po zákroku, ale nic moc si stejně nepamatuju, manžel mě vezl domů a až doma už jsem věděla, že to, co se děje, nezapomenu 😂
Me po analgosedaci jeste nechavali asi 2 hodiny na dospavacim pokoji a pak uz jsem byla celkem ok.
Já jsem po celkové anestezii na kyretáž byla vzhůru ještě na sále a do půl hodiny jsem byla už sama doma. Ale být to tak rozhodně nemá
@sabina190199 já prospala celý zákrok (dávali mi propofol), to jsem byla opakovaně na zavedení a extrakci IUD, kamarád tak byl na kolonoskopii a též to prospal…
@ina10 taky extrakce takže si mimo cca jak dlouho
Po extrakci 4 osmiček, dcera byla vzhuru za 2h, ale ještě ospalá, utlumená asi hodinku
Zubní analgosedace, vzbuzená jsem sice byla po zákroku, ale nic moc si stejně nepamatuju, manžel mě vezl domů a až doma už jsem věděla, že to, co se děje, nezapomenu 😂
@malenka3 jakto myslíte 😂
@malenka3 jakto myslíte 😂
@sabina190199 no jakože jsem po probuzení odešla po svých do auta, v ordinaci ještě komunikovala se zubařkou, ale nic z toho si moc nepamatuju 😂 nebyla bych rozhodně schopna odejít sama domů.
@ina10 taky extrakce takže si mimo cca jak dlouho
@sabina190199 To máš hodně náročnou extrakci, nebo se hodně bojíš, a proto to máš v analgosedaci?
@sabina190199 To máš hodně náročnou extrakci, nebo se hodně bojíš, a proto to máš v analgosedaci?
@levandule_k bojim
@levandule_k bojim
@sabina190199 Měla jsem analgosedaci při gastro vyšetření a nic to se mnou neudělalo. Ze zákroku si pamatuju vše jasně, seděla jsem pak v čekárně 20 minut, pak už mě to nebavilo, tak jsem odešla pěšky domů.
@levandule_k bojim
@sabina190199 Držím palce, ať to proběhne hladce.
Mě osobně by děsilo víc, že si z toho nic nepamatuji a nevím, co se mnou děje. Jsem byla "jen" v lokální a neměnila bych.
Po extrakci jsem si říkala, že nechápu čeho jsem se tak bála. Ten strach předtím byl horší než samotná extrakce.
@ina10 věděli jste potom co se stalo nebo vám to museli rict

Na každého to působí jinak. Nevíme, na jaký zákrok jdeš, jak dlouho bude trvat. Nesmíš řídit a můžeš odejít domů pouze s doprovodem.