icon

Jak se zbavit nevolnosti, únavy a pocitu na zvracení?

makkyv
22. dub 2024

Ahoj holky, zažila jste některá? Já asi tak cca 10 let nazpět, bylo mi takto a byly to hlavně nervy, měla jsem nějaké vyšetření u gastromedica a musela jsem brát omeprazol. Pak klid, po 10 letech se mi to vrátilo z ničeho nic. Nervy, ani v podvědomí bych mít neměla, nemám teď z ceho se nervovat. Byla jsem opět u MUDr a naprosto jsem v pořádku, těhotná nejsem. Jsem taková unavená, mám pocit jako kdybych spala třeba hodinu, žaludek na vodě, jako po pořádným flámu, jako kocovina. Jídlo nechci ani vidět, přemáhám se abych něco snedla. Doktor mi napsal degan, že to je i na nauzeu, ale to mi zabere tak na hodinu a pak mi je zase zle, já už fakt nevím. Do toho dnes druhý den mám i řidší stolici. Nejhorší je ten pocit já zvracení, slintám jak doga 😂🥹 omeprazol beru, itoprid před jídlem. Nikdo na mě (chraň bůh) nic nenašel. Tak já už fakt nevím, po jídle mi je ještě hůř, tak bych raději ani nejedla.
Ještě jsem zkusila antimetil, ten mi zabral první den, teď už ne… nějaké rady co mi pomůže nebo zažila některá, co by to třeba mohlo být? Děkuji!!! Platím zlatem!😂❤️

Strana
z3
makkyv
autor
26. dub 2024

@makkyv Tak holky, jak jste na tom? Mně je dneska snad nejhůř co kdy bylo, už do sebe cpu černý čaj a ani jídlo nemůžu vidět😫 sucho v ústech, jak na zvracení a žaludek jako po kocovině😫

klokanka31
26. dub 2024

@makkyv Mně už je naštěstí víceméně dobře...

makkyv
autor
26. dub 2024

@klokanka31 To jsem ráda, takže to byl stres?
Co ta gynda?

klokanka31
26. dub 2024

@makkyv Já nevím ale asi ne, teď jsem ve stresu ještě víc... A gynda zatím dobrý...

makkyv
autor
27. dub 2024

@klokanka31 To je takovej voser a beres něco na žaludek?

klokanka31
27. dub 2024

@makkyv Nic neberu...

makkyv
autor
27. dub 2024

@klokanka31 Tak pomáhá ti něco aby ti bylo lépe? Já myslela ze včera umru jak mi bylo zle, dala jsem si i černý čaj, ale vůbec nezabral.. usnula jsem asi až ve 2 ráno 😫

makkyv
autor
27. dub 2024

@lilian2111 Jen Ti píšu, AD to není😫 prý by mi nesedly už od začátku, po deganu už mi je hůř ještě, možná už jsem až predavkovana, vždy když mi je zle, tak hned po 6 hodinách beru.. 😫
Dneska jsem se prvně nasnidala a pak dala kafe (ale jen půlku) a od rána mam 4 tereu, jinak jsem si dávala minimálně půlku krabičky, jsem teda nějaká ochrápaná, ale žaludek lepší o fous

klokanka31
27. dub 2024

@makkyv Mně je dobře z ničeho nic... Jak ta nevolnost nastoupila, tak zase zmizela...

makkyv
autor
27. dub 2024

@klokanka31 boze to ti zavidim

lilian2111
27. dub 2024

@makkyv To jsem si taky myslela no že by ti neseděly hned a ne takhle po takový době.
Ještě mi pomáhalo cucat slavie🙂

makkyv
autor
28. dub 2024

@lilian2111 Zkusím 😍

Strana
z3