Jak zvládáte migrény při kojení?
Ahoj!
Prosím o radu, co vám pomáhalo.
Od mala trpím na migrény a lecim se s nimi. Před otěhotnenim jsem brala léky, co obsahovali triptany, řadu analgetik, a i nosní lék roseming. Nakonec jsem skončila na opiatech. Jsem vedená u neurolozky. Zkoušela jsem i akupunkturu, jógu, masáže, kde co. Tmu, chladit, spanek … znáte to. Otěhotněla jsem, a nemohla nic jiného než panadol. Pro mě to je jak lentilka. Už mám prcka, kojím a bohužel se mě rozjely migrény ve velkém 3x do tydne. Peru se s tím. Bohužel kolikrát nemůžu jít do postele a spat, KdYz mám prcka.
Mám pocit, ze mi nic nepomáhá. Sotva se vyhrabu, za dva dny js znova. Teď občas panadol, led na hlavu, voltaren namazat hlavu, na spanky olejicky z aromaterapie, banan, trocha coca-Coly. Už jsem v koncích.
Co pomáhá vam?
@1pomnenka s neurolozkou jsme o tom diskutovali a i se známou - zdravotní sestra, která pracovala v centru biologické léčby. Nevím jak teď, ale před 8 lety, kdy jsem to zvažovala, jsem dostala informaci, ze podmínky jsou poměrně přísné aby mě přijaly. Rok bez léku (jasné! V mem pripade to určitě půjde), a ještě něco … a vybavuji si informaci takovou, ze půlka je stejne placebo. No v současné době jsem se po tom nepidila.
@prdipirko beta-blokátor... Betaloc . A nejsem jediná . Ta nejnižší dávka a nevím dva roky co je migréna elamjsem i oční migrény. Beru v tehu a budu brát i při kojení .

To ti žádný lékař nenabízel biologickou léčbu? Kdo jiný by ji měl dostat než ty, když na to trpíš odmala. Ty mne děsíš, to je jako zlý sen.