icon

Jaká je pravděpodobnost, že otěhotním při vynechání 1 pilulky antikoncepce?

zdenamestan
15. črc 2019

nemá někdo zkušenost????. zapoměla jsem si vzít pilulku antikoncepce poslední pilulka v 1.řádku. Prosím o radu co mám dělat? hned ráno jsem si jí vzala. ale můžu být těhotná? jaká je pravděpodobnost? předcházejícím platíčku jsem žádnou nezapomela.. mám jít k lékaři, ja se to řeší? Děkuji

cikitkapb
15. črc 2019

Holka, těhotná bys klidně mohla být i kdybys zobala poctivě všechny prášky. Ale pokud jsi neměla pohlavní styk, tak v mhd to na tebe fakt nikdo neprsknul. Těhotenství není chřipka. 😂
Co to je za trollí přehlídku, poslední dobou? 🤔

srdicko123456789
15. črc 2019

Tak v první řadě jestli sis nedávala pozor při ....
Tak můžeš být v tom .To je ještě brzy na to jít na gynekologii 🙂 to ani nic vidět nepůjde .Ale jako tehu být můžeš ha působí 24 hodin ne? Pokud dobře píšu to taky vlastně záleží kdy a v kolik jsi ji brala a počítej si to .Objednej se teda na gyndu no

zdenamestan
autor
15. črc 2019

@srdicko123456789 zpožnění bylo 18hodin. je to 7pilulka 1.řádek. to vím, že nepůjde nic vidět, jen jsem myslela, jestli neexistuje třeba nějaká injekce, když je pravděpodobnost otěhotnění..?

lastovenka
15. črc 2019

@zdenamestan dojdi si pro postinor a máš klid

zdenamestan
autor
15. črc 2019

@lastovenka to je nějaká pilulka? je na recept? Děkuji

marketkaticha
15. črc 2019

@zdenamestan Zdravím, proboha buď v klidu...Když jsme ještě brala antikoncepci tak jsem věčně zapomínala, prostě hlava děravá a tak jsem si pak vzala když jsem si vzpomněla a jela dál. Tenkrát mi můj gynekolog řekl, že to že ženská jednou zapomene nemá vliv, protože ty hormony působí normálně dál v těle.. to by si musela mít sakra pech, aby si otěhotněla... Každý to má jinak. Kamarádka třeba otěhotněla i přes prášky na podruhé a brala normálně, ale říká vždycky že jí stačí se otřít o chlapa a už je v tom :D Ale můj názor podle mé zkušenosti...