Jaké léky pomáhají při artróze kolene druhého stupně?
Ahoj, moje maminka (50let) ma artrozu 2 stupene v kolenou a silene ji to boli. Nic ji nezabira. Bere leky na bolesti a malo kdy se stane, ze ji zaberou. Poradite nekdo neaky dobry leky nebo vitaminy co fakt zaberou ? Dekuji
Kupovala jsem babičce od jedné paní tinkturu z muchomůrky červené, mazala a dával na to priessnitz a pomohlo jí to. https://mamavis.cz/produkt/priessnitzuv-zabal-n... Můžete vyrobit tinkturu i doma.
Condrosulf 2x800g na 3 měsíce, tejpovani, a cvičení
Věř mi, že mít artrózu jen v koleni je dobrý, co má dělat ten, co ji má ve všech kloubech. Může si nechat napsat rehabilitaci 10x magnet. Někdy zabere i obstřik. Lékař jí řekl, ať si vezme prášek proti bolesti, že? Nic na to není, to že zhubne, nepomůže, kloubům sice odlehčí, ale artróza tam bude stále. Může vyzkoušet i domácí kostivalovou mast.
Kolagen
Já mám 2st artrózi v koleni, 2-3 na Češce, 2-3 v protilehlé kyčli. Nadváhu nemám. Lékaři mi nabízi na to obstřiky. Předepsanou jsem měla Donu po té mi bylo zle. Teď mám chondrosulf 800mg na 3 měsíce, cvičím, jednou za čas mám předepsané rehabilitace, tejpy, v nejhorších chvílích na to pomáhá mast co mám namíchanou od babky kořenářky a kostivalova tinktura. Léky od bolesti zásadně nejím, to je cesta do pekel. Do budoucna mě bude čekat výměna minimálně kolene, na to mě už doktor upozornil před půl rokem.
Jinak jako doplněk stravy jim ještě Alavis na klouby který střídám s kamzíkem ale nemám extra pocit zlepšení obtíží. Jde dávat přímo výživa do kloubů, za mě nepříjemná procedura ale na chvíli obtíže zmírní.

@anonym_autor a nemá nadváhu? Zhubnutí pomáhá, já mám 1, léky beru jen když nemohu bolestí pár dní spát, a trochu jsem zhubla a pomohlo to