Jaké přípravky pomohou při častém močení a žlutější moči?
Dobrý večer , dnes jsem se probudila s tím ,že musím po půl hodině na wc . Mám žlutější moč . Musím mít i vložku neudržím to . Nic mě jinak nebolí . Tak nevím zda močák ,nebo ledviny ,co si mám koupit ? Děkuji moc
Tinktura z lichořeřišnice, blokurima uro+ a k tomu prostě hodně pít a nohy do tepla.
Moč je jakoby zakalená? Potíš se víc? Teplotu nemáš? Může to být zánět močových cest. Pokud to bude i zítra, naber moč a běž na pohotovost pro atb. Slabý zánět, v začátku se rozehnaz dá, urologickym čajem, nebo presličkov_m, lichořeřišnicí, Manosou, Urinalem, atd.,ale pokud dochází i k úniku moči, bude to pravděpodobně silnější zánět.
@lv je víc žlutější ,nepotím se ,teplotu nemám . Nic mi takhle není . Krom toho že musím často na wc a neudržím to . Je na prd že mám ranní od pondělí a z práce mě k dr nepustí s močí tak to musím nějak sama doma zvládnout
Nebo to muzou byt pohlavne prenosne chlamydie
Kdyz me chyti mocak (vetsinou o vikendu),zajedu si na pohotovost rovnou s moci z domova a dle jednoho testu doktor hned vi a odchazim s antibiotiky….za hodinu i s cekanim mam vyrizeno.
Při prvních problémech si dávám Blokurimu, hodně piju a obleču si teplé ponožky. Když to do pár hodin nepřejde, jdu k dr. Většinou pak hned po prvním ATB se mi pak uleví. Močák bych nepodceňovala, to se může velmi rychle zvrhnout do hodně nepříjemného stavu. Být tebou, zajedu dnes na pohotovost, pokud to bude setrvávat.
Ja bych si skocila na pohotovost. Jsem z Jicina a urologie je otevrena 24h.
Já bych šla k doktorovi.
Počkej na propustku tě nepustí,když máš potíže ?
@alice180 nepustí ,bohužel jsou dovolený a za mě někdo musí do práce a to nikdo nepůjde každej je rád doma . Tak bohužel
vzdycky se to da nejak udelat, jen chtit 😉
@petramana dá,musela by za mě přijít z dovolené a to jí nemůžu udělat

Pit a pit. Hermankovy caj, jsou i urologicke smesi… klidne se nalozit do teple cany a byt v teple.. dobry je brusinkovy dzus, nebo klidne sirup na mocove cesty ( v lekarne)..