icon

Je bezpečné jít na třetí dávku po covidu?

nazka
16. lis 2021

Ahoj, nevíte, jak to teď je, pokud někdo má momentálně covid a má jít na očkování během příštích dvou měsíců na třetí dávku? Může nebo nemůže..? Díky, já se v tom všem nějak ztrácím už 🙂

zuzkasim
16. lis 2021

Tak podle mě máš na půl roku protilátky, takže 3. dávka se neřeší... tedy já v tomhle domění žiju, protože covid zrovna mám a radovala jsem se, že aspoň teď nemusím řešit 3. dávku očkování.

mamikry
16. lis 2021

@nazka jak to je, to nevim, ale nam dneska potvrdili covid u syna, tedy cekam, ze budu pozitivni taky, a na treti davku se urcite chystam, az na me prijde rada.

nazka
autor
16. lis 2021

@zuzkasim 😄 a jak je Ti, když jsi očkovaná? Dobrý?

nazka
autor
16. lis 2021

@mamikry no já to právě řešila s kámoškou, co to má a ona říkala, že jí štve, že se ta 3.davka tím posune. A mě to právě vůbec nenapadlo, že by se to odsunulo.i když asi logicky to je 🤷‍♀️

mamikry
16. lis 2021

@nazka A to je oficialni informace? Ja jsem se jeste nepidila, dozvedeli jsme se az dneska o synovi, tak jsem jeste ani nebyla na testu, ale nenapadlo me, ze bych mela odkladat ockovani, kdybychom to s muzem meli taky. 🤷‍♀️

zuzkasim
16. lis 2021

@nazka Už jsem to tu psala mockrát, jako klasická chřipka, jeden den horečka, 3 dny teplota, únava, bolest hlavy, bolest celého těla, spánek téměř celé dny v kuse, rýma. Po těch cca 3 dnech zlepšování, ztráta čichu, ten už se mi teď postupně vrací. Člověk nemá srovnání, jaké by to bylo bez očkování... syn (neočkovaný, 14 let) měl jen rýmu a bolela ho hlava.

nazka
autor
16. lis 2021

@mamikry nene právě nevíme, proto zjišťuji tady 🙂

nazka
autor
16. lis 2021

@zuzkasim promiň, já Te jinde neviděla 🙂

martt
16. lis 2021

@nazka Nevím jak je to s 3 dávkou, ale babicce odlozily druhou dávku , protože po první dávce dostala covid. A odložili ji to o cca 3 měsíce.

nazka
autor
16. lis 2021

@martt díky za info

peobaj
16. lis 2021

Měla jsem po očkování na Covid vedlejší účinky, hned po 1. dávce.... měla jsem Pfizer...bylo mi řečeno, že vakcína má jakýsi PEG - polyethylgluken a že mi napadl nervovou soustavu....nebyla mi doporučena další dávka.... nevím nevím.... ty vakcíny moc ozkoušené nejsou, 3.dávka mi přijde uspěchaná