icon

Je bouchnutí do břicha od dítěte nebezpečné?

17. čer 2024

Dobrý den, syn dnes seskakoval z lavičky a byl rozmáchlý rukou, zatlou pěstí mě v tom letu trefil kolem pupku, nemám tam modrinu ale trosku to místo bolí. Je možné, ze muzu mít něco se strevama, jsem poměrně hubena 52 kg .

pampelina18
17. čer 2024

Ano, můžeš mít vnitřní krvácení a roztrhané břišní orgány. Být tebou jedu hned na pohotovost

1pomnenka
17. čer 2024

Ne, nemůžeš, je to hloupost.

luciesofiealex
17. čer 2024
luciesofiealex
17. čer 2024

Blbost

cilkat
17. čer 2024

Hele klid.... "trochu bolí" je úplný normál. Dyť to bychom byly všechny dávno mrtvé...
Kdybys měla něco se střevama, tak touhlo dobou už jsi nejspíš v kolapsovém stavu.

klokanka31
17. čer 2024

Neboj. Nedávno na mě malá hopsala, a pak pokrčila kolena, a prudce mě s nima kopla do břicha. A taky žiju, ale v tu chvíli jsem teda viděla hvězdičky 😄

orangutan123
17. čer 2024

Bych už musela být mrtvá dávno

tereza0111
17. čer 2024

nejsi ty ta co se tudleva bouchla o sedacku v aute pri sedani a zvazovala zraneni obratlu?

autor
17. čer 2024

@tereza0111 😂😂😂 to ne. Jen mě trefil tak blbě, ze už tam mám modráka, takovou silou se mi to ještě nestalo, tak jsem trosku zpanikarila, jelikož jsem možná i v počátku tehu

tereza0111
18. čer 2024

Jo, obcas prekvapi, jakou maji silu :D Ja vcera mela dojem, ze mi dcera pri cesani zlomila nos 😂 (rozhodla se si pri cesani zatancovat, svihla rukama pricemz v jedne drzela hreben a trefila me primo mezi oci telatko.. nechtela to udelat, ale ja byla taaak namichnuta)