Je bouchnutí do břicha od dítěte nebezpečné?
Dobrý den, syn dnes seskakoval z lavičky a byl rozmáchlý rukou, zatlou pěstí mě v tom letu trefil kolem pupku, nemám tam modrinu ale trosku to místo bolí. Je možné, ze muzu mít něco se strevama, jsem poměrně hubena 52 kg .
Ne, nemůžeš, je to hloupost.
Blbost
Hele klid.... "trochu bolí" je úplný normál. Dyť to bychom byly všechny dávno mrtvé...
Kdybys měla něco se střevama, tak touhlo dobou už jsi nejspíš v kolapsovém stavu.
Neboj. Nedávno na mě malá hopsala, a pak pokrčila kolena, a prudce mě s nima kopla do břicha. A taky žiju, ale v tu chvíli jsem teda viděla hvězdičky 😄
Bych už musela být mrtvá dávno
nejsi ty ta co se tudleva bouchla o sedacku v aute pri sedani a zvazovala zraneni obratlu?
@tereza0111 😂😂😂 to ne. Jen mě trefil tak blbě, ze už tam mám modráka, takovou silou se mi to ještě nestalo, tak jsem trosku zpanikarila, jelikož jsem možná i v počátku tehu
Jo, obcas prekvapi, jakou maji silu :D Ja vcera mela dojem, ze mi dcera pri cesani zlomila nos 😂 (rozhodla se si pri cesani zatancovat, svihla rukama pricemz v jedne drzela hreben a trefila me primo mezi oci telatko.. nechtela to udelat, ale ja byla taaak namichnuta)

Ano, můžeš mít vnitřní krvácení a roztrhané břišní orgány. Být tebou jedu hned na pohotovost