icon

Je menstruace týden po ovulaci normální?

dianaal
27. led 2026

Ahoj, chtěla bych se vás zeptat na názor, zda plašit a jít k doktorovi nebo je to normální. 7. 1. jsem dostala menstruaci, která trvala 5 dní. 18. 1. jsem začala špinit a trvalo to 4 dny (asi ovulace). Včera, 26. 1. mě překvapila menstruace, která měla podle kalendáře přijít až za 6 dní. Myslíte, že by menstruace mohla přijít takhle týden po ,,ovulaci”? Jsem z toho trochu nervózní, protože se mi to tak ještě nikdy nestalo a cyklus mívám +-1-2 dny pravidelný. Na gynekologii jsem byla v listopadu a všechno bylo v pořádku.

Předem děkuji za odpovědi

anonym_d61b31
28. led 2026

@dianaal občas tělo dělá si vlastní cestu nejsme stroje taky záleží zda ovulace proběhla pokud se to bude opakovat řešila bych to s lékárem

anonym_f9a27b
28. led 2026

Ja jsem jednou dostala takto druhou MS (8. den) a bylo to schovany odchazejici tehotenstvi 😅 (Letela jsem s tim za doktorkou a ta me donutila udelat si test).

ladasva
28. led 2026

@dianaal Stres, nachlazení, léky, to všechno může mít vliv. Pouze pokud by se to opakovalo, jak špinění, tak změna délky cyklu tak se začít zajímat o hladiny hormonů.

anonym_9fa0e6
28. led 2026

A je to klasická silná MS? Není to jen špinění? Pokud jste v době ovulace měli sex, mohl by se jednat klidně i o nidaci, což vychází i časově.

dianaal
autor
Autor odpověď smazal
dianaal
autor
Autor odpověď smazal
dianaal
autor
28. led 2026

Menstruace silná není, ale jen špinění to také není. Břicho mě bolí jako vždy při menstruaci. Sex jsme měli s partnerem 17.1. a hned 18.1. večer jsem začala špinit.