Je menstruace týden po ovulaci normální?
Ahoj, chtěla bych se vás zeptat na názor, zda plašit a jít k doktorovi nebo je to normální. 7. 1. jsem dostala menstruaci, která trvala 5 dní. 18. 1. jsem začala špinit a trvalo to 4 dny (asi ovulace). Včera, 26. 1. mě překvapila menstruace, která měla podle kalendáře přijít až za 6 dní. Myslíte, že by menstruace mohla přijít takhle týden po ,,ovulaci”? Jsem z toho trochu nervózní, protože se mi to tak ještě nikdy nestalo a cyklus mívám +-1-2 dny pravidelný. Na gynekologii jsem byla v listopadu a všechno bylo v pořádku.
Předem děkuji za odpovědi
Ja jsem jednou dostala takto druhou MS (8. den) a bylo to schovany odchazejici tehotenstvi 😅 (Letela jsem s tim za doktorkou a ta me donutila udelat si test).
A je to klasická silná MS? Není to jen špinění? Pokud jste v době ovulace měli sex, mohl by se jednat klidně i o nidaci, což vychází i časově.
Menstruace silná není, ale jen špinění to také není. Břicho mě bolí jako vždy při menstruaci. Sex jsme měli s partnerem 17.1. a hned 18.1. večer jsem začala špinit.

@dianaal občas tělo dělá si vlastní cestu nejsme stroje taky záleží zda ovulace proběhla pokud se to bude opakovat řešila bych to s lékárem