Špinění uprostřed cyklu. Šlo o ovulaci?

hamiks
17. čer 2010

Ahojky holky,
jsem tu nová, tak nevím, jak to tu chodí. V listopadu jsem vysadila antiko Mercilon a snažíme se o mimčo. Zatím vše bereme v klidu, takže BT neměřím. Cyklus mi po vysazení naskočil suprově, žádné problémy jsem neměla, kromě špinění před menstruací (asi týden), to jsem vyřešila pitím kontryhelu. Měla bych však na Vás zkušené snažilky dotaz. Tento cyklus jsem od 14. DC (pátek 11.6.) začala špinit, trvalo to asi do úterý (18. DC) a včera už jen minimálně. Ovulace dle hlenu mohla být cca od 11. DC. Nikdy před tím se mi to nestalo, nemáte některá s tím zkušenosti?
Mohlo to být špinění v době ovulace? Předem moc děkuji za Vaše reakce.
Soňa

draczech
17. čer 2010

Ahoj hamiks, pokud byla ovu 11DC a špinění od 14DC mohlo se jednat o uhnizďování vajíčka, neplaš a pokud nepřijde MS, skus testík. Držím palce ať jsou // 😉

hamiks
autor
19. čer 2010

Ahoj Draczech, děkuji za odpověď, no u mě to špinění přetrvává pořád, takže o uhnizďování asi nebude řeč ☹ . A Ty patříš taky mezi snažilky?

romankav
20. čer 2010

hamiks: může to být taky nedostatek estrogenů, pro jistotu navštiv lékaře a nechej si udělat hormonální profil. Určitě to nic nebude, ale mělo by se s tím něco dělat..