Je možné být zasažen elektřinou z mobilní nabíječky?
Ahoj prosím nenadavejte mi vím že panikarim ,a nezvládám to ve čtvrtek jdu zase k psychologové, ležela jsem a měla na sobě mobil v nabíječe,položeny tan kabel byl trochu ohnuty a tlačil mě pod zebry tam sem to měla oprene najednou sem cítila píchnout a začala panikarit jestli mě nedoplatek elwktrina zte nabíječky kd,z to bylo ohnute,jestli to bemohlo prosit někde mám strach bylo to u hrudniku kousek od srdce,může to něco udělat že srdcem dost se bojím,a panikarim kdyby meto fakt koplo u srdce kousek, skousela jsem to prsty tu nabíječku kroutila tím, různé a nic mě nekoplo do prstu myslíte že kdyby to probíhalo že by mezo koplo i do prstu,já silum strachy někde sem četla.ze neko ho zabilo to že si nechal mobil v nabíječe v posteli jak spal ,tak se bojím tedmam strach bolí mě na hrudi buší srdce atd ale nevím jestli ne teď že strachu ,prosím pitrebuji uklidnit ne nadávat pradky na uzkoust betu zmenilimije a tyhle mi nezabiraji,proto jdu k psychologimovi ať mida něco jiného
Prosím tě ty už se nech hospitalizovat…
@ee.liska já měla prasky které zabraly a já chvíli byla na tom líp pitom mi bylo znich dost špatně tak mije změnili a tyhle mi nepomáhají jak sem psala jdu k PS,yhologovi zase řeším to jen teď potřebuji uklidnit nepotřebuji nadávat a podobně já vím že mám problém ale řeším ho
Omlouvám se za chyby já jak píšu rychle ,tak ta t 9 mi to přepíše a já si toho hned nevšimne nejde mi to opravit mělo být napsané že mám strach jestli mě nemohla kopnout elektřina zre nabíječky
kdyby te smrtelne nebo nejak vazne mela kopnout elektrika, tak te kopne a ses mrtva. Urcite bys nezila tyden a za tyden na to umrela! Prosimte jed do Bohnic.
ne, elektrina z nabijecky te opravdu nemohla kopnout, pokud ti z ni nelezou draty a neni v ni dira
ne, elektrina z nabijecky te opravdu nemohla kopnout, pokud ti z ni nelezou draty a neni v ni dira
@hanka_12345 ne není jen to bylo ohnute a právě sem to měla položené u hrudniku,tak mě napadlo jestli to nemohlo probit někde jak to bylo ohle jestli seto nemohlo nějak poškodit a kopnout
Ne, nemohla. To by byly tisíce mrtvejch denně, kdyby zabíjel ohnutej kablík od nabíječky
@mili11111111 Nic se ti nestalo, neboj. Je dobře, že to řešíš, protože žít takto v permanentním stresu o svůj život musí být úplné psycho. Moc ti přeju, ať ti odborná pomoc zabere a jsi v pohodě, bude to velká úleva.
@mili11111111 tvl nejsi náhodou Shopaholik Adel 😅😅😅😅
Vidím to tak, že ti večer nevyšlo rande, tak jsi šla hledat zábavu sem. A ne pouze z jednoho účtu... Toho psychologa zvaž i v reálném životě...
@hanka_12345 ne není jen to bylo ohnute a právě sem to měla položené u hrudniku,tak mě napadlo jestli to nemohlo probit někde jak to bylo ohle jestli seto nemohlo nějak poškodit a kopnout
@mili11111111 Jako prvni ti doporucim, aby si se nechala sterilizovat. Jestli tohle zazivas jen ty se sebou, tak at to nezaziva ani tvoje dite.
Přístroj nabíječky snižuje napětí tak, aby nepoškodilo baterku mobilu. Takže v kabelu nabíječky je místo 230 nějakých 12 nebo kolik. ... Sáhla jsme kdysi přímo do obnaženejch kabelů ve zdi (230) a nic mi není. A to mám prosím obecně blbej oběhovej systém a nízkej tlak.
Takže i kdybys měla kabel úplně bez izolace a lehla si na něj, nic extra se ti nestane.

Prosím tě ty už se nech hospitalizovat…